Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 504 סטיישן באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפרסם את זה כאן ולא בשוק עתיק, כי זה לא אוטו שלי - משהו שראיתי ונראה לי על פניו כמציאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AL%3ARTQ%3AUS%3A1&viewitem=&item=320142723628

מודל 1978, זאת אומרת שאפשר בעוד 4 חודשים לייבא (שזה הזמן שבלאו הכי יקח לאוטו להגיע).

למה האוטו הזה נראה לי כקניה טובה:

1. ה 504 סטיישן זו מכונית שמעוררת זכרונות להרבה אנשים. היא היתה פופולרית בזמנה. היו הרבה מוניות כאלה דיזל, וגם פרטיות בנזין כמו זאת.
  2. זה הזמן לקנות - בכניסה לאספנות. המחירים ברצפה ורק יעלו עם השנים.
  3. האוטו הספציפי הזה נראה משומר לא רע. לא אוטו ששופץ, לא אוטו ששרד שחיטה רבת שנים של משפחה עם 17 ילדים, סתם אוטו יד רביעית שעשה כ 150K ק"מ. אפשר להשתמש בו כפי שהוא, ואפשר - ממה שנראה בתמונות - בהשקעה זניחה להביאו למצב תצוגה.
  4. מקנדה אמנם שיעור המס ומחיר ההובלה גבוהים יותר, אבל לך תמצא אוטו כזה במחיר כזה בצרפת או בארץ. הערכה שלי, שוב לא מחייבת, שהאוטו הזה יכול להיות על הכביש בארץ ואחרי כל ההוצאות ב 20 עד 25 אלף ש"ח.

למה לא לקנות?

1. אין מזגן - צריך להתקין בארץ
  2. זה לא אוטו מיוחד במיוחד
  3. הוא בא מאזור מושלג - צריך לברר את נושא החלודה לעומק.
  4. יכול להיות סחורה נדרשת ע"י גנבי הרכב, לפחות בזמנו היה.

מי מרים את הכפפה?

נמרוד

פורסם

מוסיף לנמרוד יש 11 נקודות עם חלודה! הריפוד האחורי במצב של התפרקות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בגלל תקנות בטיחות אמריקאיות מטומטמות משנת 1958 שבוטלו רק בסוף שנות השמונים. שים לב גם לפגושים המגודלים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בגלל תקנות בטיחות אמריקאיות מטומטמות משנת 1958 שבוטלו רק בסוף שנות השמונים. שים לב גם לפגושים המגודלים

האם נכון שלפגושים אלה יש מוטות (טלסקופים) הידראוליים ,2 במספר ,גם בפגוש האחורי וגם בקדמי ?

מוטי

פורסם

היתה לי פעם גולף ( ראביט..) אמריקאית, היו פגושים קדמי ואחורי עם טלסקופים , ועוד כל מיני תוספות דווקא יפות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בין 1974 ל1982, חויבו כל היצרנים לשווק בארה"ב מכוניות עם פגושים העמידים בפגיעה חזיתית בחפץ נייח במהירות של 5 מי"ש. תחילה זה היה צריך רק למנוע נזק לפנסים ולמיכל הדלק, ובהמשך זה הורחב לדרישה למניעת נזק באופן מחלט.

השיקול היה כלכלי. הם מצאו שאחוז לא מבוטל מתביעות הביטוח בא מתאונות קטנות, וחשבו שהחוק יוריד את עלות הביטוח. בפועל זה לא קרה, וב 1983 שינו את החוק ל2.5 מי"ש וזה המצב גם כיום.

מי שנפגע מזה בעיקר היו היצרנים האירופים. האמריקאים בלאו הכי שינו דגמים כמעט כל שנה, ושינוי מבנה הפגוש היה עניין טריביאלי. האירופים נאלצו לבנות תוספות מחרידות לעיתים למכוניות שלהם, אבל השוק האמריקאי הוא כלכך גדול, שאף יצרן לא רצה לוותר עליו, גם במחיר של כיעור המכונית. היום פגושי 5MPH הם אייקון תקופתי, ולדעתי בתור שכאלה מוסיפים חן אספני מסויים למכונית.

נמרוד

פורסם

וגם הספיידר שלי "סובלת" מפגושים "פדרליים" ואף שקלתי להחליפם בפגושי ניקל שקדמו והותקנו על ספיידרים עד שנת 1974 וויתרתי על הרעיון מטעמי שמירה על מקוריות היות וכל הספיידרים כולל אלו שנמכרו באירופה יוצרו עם פגושים פדרליים כאמור.

פעם חשבתי שהפגושים הנ"ל איומים,היום וכמו שנמרוד ציין,יש להם "ערך ומאפיין אספני" והם נראים הרבה פחות "איומים"..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...