Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חלקים קטנים שהזמנתי בארצות הברית עבור הפלימות עלו שם כולל המשלוח לארץ 1275 שקל.

והנה האדון הנחמד מפדקס מביא את החלקים אלי הביתה עם חשבונית על סך 520 שקל.

שימו לב לפירוט:

מכס-53 שקל

מעמ בגין מכס-174 שקל-(מה זה בכלל)

מס קניה-181 שקל-עוד מס

דמי איחסון 1.93 שקל

דמי טיפול-82.50 שקל

אגרת מחשב-7.93 שקל.

אגרת ביטחון -19.64

אתם הבנתם את זה חברים?

המסקנה -וזאת גם לפי עיצת אחד החברים כאן-אל תעיזו לשלוח חלקים קטנים כאלה דרך חברת משלוח-אלא אם אתם רוצים לתרום עוד כסף למדינה..

הכי טוב בדואר. כל החלקים האלה היו נכנסים למעטפה משרדית גדולה. כל המשלוח היה עולה איזה 10 דולר ובזה נגמר הסיפור.

מאת: דוד נוח

פורסם

מה קנית ב1200 ש"ח שיוכל להכנס למעטפה?

אם היית מצהיר בUSPS על סכום שכזה גם שם היית משלם את אותו המחיר,פדקס מצהירים מה שהם יודעים.

מה שיותר מטריד אותי היום הוא שביטלו את המשלוח ים בUSPS מה שאומר שדברים כבדים או גדולים אין לי מושג איך שולחים היום,במחיר משלוח הגיוני הכוונה...

עמית רביץ.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

להבא תבקש שישלחו ב USPS global express או ב global prority.

זה השירות של הדואר האמריקאי, הם יותר זולים, זה מגיע בדואר שליחים הביתה בדיוק אותו דבר, ולרוב אין על זה מכס כלל. רק בשתי הזדמנויות הוסיפו חיוב מע"מ, ואז הייתי צריך ללכת לסניף הדואר לשחרר את זה.

נמרוד

פורסם
להבא תבקש שישלחו ב USPS global express או ב global prority.

זה השירות של הדואר האמריקאי, הם יותר זולים, זה מגיע בדואר שליחים הביתה בדיוק אותו דבר, ולרוב אין על זה מכס כלל. רק בשתי הזדמנויות הוסיפו חיוב מע"מ, ואז הייתי צריך ללכת לסניף הדואר לשחרר את זה.

נמרוד

המון תודות. באמת אעשה זאת בפעם הבאה.

איך אומרים? החיים זה בית ספר

מתעניין - מה משקל החבילה שנשלחה?

רון.

כולה בקושי חצי קילו.

• תוכן חדש...