Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש חנות אשר מוכרת אטמי אורינג. האטם הוא קטן 15,0X1.5לאחר חיפושים נרחבים בכלל החנויות שמופיעות תחת החיפוש "אטמים" בדפי זהב אף אחד לא מוכר ליחידים...אם משהוא מכיר באיזור פ"ת או ת"א שכן מוכרת אודה מאוד.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

כשנכנסים לרחוב המסגר מדרום לצפון, פונים ימינה בפניה הראשונה (או השנייה, לא בטוח לחלוטין), אחרי כחמישים מטרים בצד שמאל ישנה חנות לאטמים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כשנכנסים לרחוב המסגר מדרום לצפון, פונים ימינה בפניה הראשונה (או השנייה, לא בטוח לחלוטין), אחרי כחמישים מטרים בצד שמאל ישנה חנות לאטמים.

שם יעזור לי מאוד...

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

פעם ביקרתי בחנות ברגים ושם הייתה להם קופסא עם המון טבעות מהסוג הזה. אני לא בטוח שמוכרים גומיות בודדות, אבל אתה מוזמן לנסות:

בית הבורג, רחוב בית אלפא 13 תל אביב. טלפון: 03-5621069.

פורסם
מחפש חנות אשר מוכרת אטמי אורינג. האטם הוא קטן 15,0X1.5לאחר חיפושים נרחבים בכלל החנויות שמופיעות תחת החיפוש "אטמים" בדפי זהב אף אחד לא מוכר ליחידים...אם משהוא מכיר באיזור פ"ת או ת"א שכן מוכרת אודה מאוד.

לאיזה שימוש אתה צריך את האטמים האלו?

לא רוצה הגא כח, לא רוצה ABS

רוצה הגא עץ והרבה ניקל מסביב 8)

פורסם

"אמיג" רח המקצוע תל אביב

"ליא" רח החשמונאים תל אביב

החנות ליד רח המסגר אני מניח שמתכוונים לחנות ברח שונצינו מול חנות החלפים "גל אור"

יגאל

פורסם
"אמיג" רח המקצוע תל אביב

"ליא" רח החשמונאים תל אביב

החנות ליד רח המסגר אני מניח שמתכוונים לחנות ברח שונצינו מול חנות החלפים "גל אור"

יגאל

כבר לא קיימת לפחות חמש שש שנים.

• תוכן חדש...