Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט מעניינת בחו"ל:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוון שאני פשוט מכיר את הבן אדם- אז נדהמתי לגלות, שהוא מוכר את האוטו האהוב שלו... אני, אגב, בכלל לא ידעתי, שקיים ספיידר 1800- חשבתי, שהם מגיעים רק עם 900 סמ"כ!:roll: תהנו:

http://www.classiccarsforsale.co.uk/classic-car-page.php/carno/20149

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מקור הטעות הוא בעובדה של-850 ספיידר היה גם היה מנוע 903 סמ"ק.

ה-124 ספיידר יוצרה בנפחים 1438 סמ"ק (גם ב-124 ספיישל)

1608 סמ"ק (גם ב-125 הרגילה)

1756 סמ"ק

2000 סמ"ק הזרקת דלק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היא אגב שופצה בסדנת DTR שנחשבת לאחת המובילות בשיפוץ ושיפור איטלקיות ועושה עבודה מעולה.

הלוואי הייתי יכול לשלוח את הספיידר שלי לקבלת טיפול יופי ואופי ב DTR (ומבלי לפגוע בתחזוקה השוטפת העצמית שממילא תהיה קיימת-נורא נחמד לשפץ לבד אבל זה נפלא כשבעלי המקצוע הטובים היותר שיש להם כל חלק וחלק שאתה מתקשה מאד למוצאו הופכים את רכבך האהוב ליצירת מופת).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נראית ונשמעת טוב הפיאט הזו, אכן רוב רובן נמכרו לארה"ב ועכשיו יש יבוא הפוך, לאירופה.

זה באמת חלומי כמו שספיידרמן אמר - לתת למי שיכול ומבין לפנק לך את האוטו, ואולי גם לא לדאוג לתקציב...

הפיאט שלי מדגם זהה, אפילו באותו הצבע, רק שאת שלי אני שומר בקנאות הכי קרוב למצב 5 כדי שבעוד חודש + - המכס בארץ ישאיר לי מעט תקציב לשחק לשפץ אותה לבד.

• תוכן חדש...