Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק לפני שנה - התפרסמה כאן הודעה ב" ענתיקות בחצרות ובדרכים " ... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120610&page=10

בהמשך השרשור - בדף שבא לאחר מכן , אפשר לראות אותה .

מהירי תגובה , בדקו את הנושא ומהרו לפרסם כי הרכב עומד מספר שנים ובעליו הפקיד את רשיון הרכב ושאינו מוכן למכור .

אני " שרוט " אבל לא עד כדיי כך שאם רושמים שהוא לא מוכר - אז אני אגש ואנסה לשכנע . לא עד כדיי כך .

אבל - לאחר חצי שנה - בפברואר , החיידק מתעורר , הדרמתי למרכז והגעתי לכתובת המצויינת שמראש - אני לא יודע אם הרכב עדיין שם , אם הבחור רוצה למכור , בקיצור אמרתי לעצמי שמקסימום - עשיתי טיול .

מגיע לכתובת וממש , אבל ממש כמו בתמונה , הרכב לא זז . עושה סיבוב - היא פשוט מקורית - הכל מקורי .

טוב , איך משיגים את הבעלים שכן הגעתי בשעת בוקר מוקדמת כשכולם בעבודה .

אחת הדיירות שבבניין , הפנתה אותי למספר הדירה אשר שם גר הבעלים . כמו שתארתי - הוא לא היה בבית .

מסירת שמות הגרים בבית למודיעין 144 ו עד מהרה משיג את הבחור .

מספר לו כי אני חובב אלפא רומיאו מאז הילדות ושהגעתי במיוחד .

הבחור עוצר אותי ואומר : "אני אגיד לך ת'אמת" (פה כבר אמרתי לעצמי - הנה הוא אומר שהיא לא למכירה ), אבל אז הוא אומר "תבטיח לי שלא תיקח אותה לחלקים - פשוט תחזיר אותה לכביש".

כתשובה אני עונה לו : "מבחנתי, להחזיר אלפא לכביש זה כמו להציל נפש אדם" ואז הוא הבין עם מי יש לו עסק.

קבענו למועד יותר מאוחר וסגרנו - למחרת נשלחה לאחר כבוד על גרר לבית החדש החם והאוהב.

כל השאר מתואר בקישור הבא :http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2969

הכל התחיל משרשור : " ענתיקות בחצרות ובדרכים " ...

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם
יחיעם מה נשמע? יפה שכתבת את הסיפור :)

נחמד שיש לי יד בעניין...

בהצלחה בהמשך! ותעדכן מדי פעם.

עמית.

אכן - מי שגילה את הספרינט שחיכתה לגואל - היה לא אחר מאשר אתה , עמית .

תודה כבר אמרתי .אז שוב פעם - תודה רבה !!!

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם

אתה מתכוון לזאת?

IMG_0405.jpg

IMG_0404.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מזל טוב! איזה יופי!

גם הסוד שלי התחילה משרשור דומה, רק שאז עוד לא היה "ענתיקות בדרכים ובחצרות"...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יחיעם,

מזל טוב ובהצלחה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני שמח שהאלפא מצאה בית חם ואוהב.

גם אני קניתי אוטו (אלפא 90) בגלל שראיתי אותה בשירשור ענתיקות בדרכים

מי עוד רכש רכב בעקבות השירשור ומה הסיפור מאחורי האוטו?

אצלי למשל היה ממש קל פירסמו את האוטו עם תמונה של השלט למכירה ומיכאן הדרך היתה קצרה עד שהיא הגיע אלי הביתה

פורסם

קודם כל- מזל טוב, וכיף לראות שעוד אוטו נדיר יחסית לא הלך לאיבוד!

אכן, שרשורי "ענתיקות"- זה דבר מבורך! גם אני הצלתי (ברגע האחרון ממש) משהו, שפורסם בשרשור דומה, אבל בפורום אחר- והסיפור יגיע בקרוב, אני מקווה.8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלח עוד תמונות.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...