Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר קבלת 0 תגובות בפורום הטכני, אנסה כאן:

במושבים הקדמיים של BMW E30 יש שתי בוכנות גז שתפקידן האחת להעלות את הכיסא ותפקיד השנייה לדחוף את גב המושב כלפי הנהג, בהתאם לכיוון הלחיצה על הידית. כמובן שלאחר 20 שנה הן התעייפו ואיבדו את כוחן, ולכן הן זקוקות להחלפה.

שנה שעברה חיפשתי במשך שבוע כלי עבודה מתאים שיש לו מספיק כח על מנת לכווץ את הבוכנה החדשה ולהשאירה מכווצת בזמן ההרכבה, ולא מצאתי כלום חוץ ממלחציים המותקנות על שולחן, מה שכמובן לא עוזר יותר מדי. לבסוף התקנתי את הבוכנה המגביהה את הכיסא בשיטה האינטילגנטית הבאה:

1. פירוק הכיסא מהרכב והעמדתו על שפת המדרכה.

2. בן אדם שמן יושב על הכיסא.

3. את הבוכנה כיווצתי בעזרת ג'ק עגלה שעומד על הכביש ודחפתי אותה למקום.

אחרי הסרט הזה וויתרתי בזמנו על החלפת הבוכנה השנייה, למרות שיש ברשותי עוד אחת חדשה.

עכשיו החלטתי שאני חייב למצוא פתרון לעניין שאני לא יכול לשנות את זווית המושב תוך כדי נסיעה. האם יש שיטה או כלי עבודה יותר מוצלח כדי להתקין את הבוכנה שמחזירה את גב המושב אליך?

בתודה לעוזרים

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כווץ את הבוכנה,סגור אותה עם חוט חזק כלשהו,הכנס אותה למקום,תחתוך את החוט כאשר הכיסא נמצא במצב הקיצוני ביותר בכיוון הסגור ביותר.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תודה לעונים, אני אנסה את הפטנט כשהטמפרטורות קצת יירגעו.

הדף הנ"ל מוכר לי היטב, אבל אין בו התייחסות לעניין. גם חיפושים בפורמים של ה-E30 בגרמנית ואנגלית העלו חרס, רק איזכור של הבעיה אבל לא של פתרון.

לילה טוב

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...