Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהשינוי התדמיתי שעובר היצרן היפני לאחרונה, מציגה היום מאזדה גרסאות "ספורטיביות" במהדורה מוגבלת של הפרמאסי הותיק.

Sport-G (כמחווה לדני G ;-)) עם מנוע 1.8 ליטר, וSport-S עם מנוע 2 ליטר.

עיקר השינוי בעיצוב המעט תכליתי יותר, כשהמנועים זהים לגרסאות הרגילות למעשה.

השינויים כוללים שעונים עם רקע לבן בלוח שעונים צבוע שחור המשולב עם קונסוליה מרכזית דמויית טיטניום ומושבים שחורים.

תאורת HID (או - high-intensity discharge ) לפנסים הקדמיים, ספויילרים וחצאיות נוכחות יותר משלימות את הבידול מבחוץ.

על ההנעה אחראית הנעה קידמית, או כפולה (בגרסת ה1.8 בלבד) ותיבה אוטומטית עם 4 מהירויות בכל הגרסאות.

גרסאות הכאילו ספורט של הפרמאסי תוצע ביפן עד מרץ 2003 או עד גמר המלאי - 4000 יחידות סה"כ.

pre02_006s.jpg

פורסם

ברצינות. מזכיר לי את גרסת הטורבו של הזפירה, עם 190 כ"ס. נניח ואתה איש משפחה שצריך לקחת ילדים וגם מטען לפעמים. הזפירה מתאימה לך בול. אבל אתה גם רוצה להנות קצת בנהיגה - הזפירה טורבו מספקת הכל מהכל.

ראיתי בספרד אחת כזאת מונמכת עם ספוילרים עד הרצפה, פשוט מצחיק (-:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ספורטיבי??

מזכיר לי את בקבוקי המיץ שכתוב עליהם "ברכת שהכל", כי אולי זה בטעם ענבים, אבל זה לא מכיל שום דבר טבעי שהיה פעם באזור של פרי טבעי או אפילו מחוץ למעבדה.

אמור מעתה: "ספורטיבי - לבעלי דמיון עשיר במיוחד".

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
ספורטיבי??

מזכיר לי את בקבוקי המיץ שכתוב עליהם "ברכת שהכל", כי אולי זה בטעם ענבים, אבל זה לא מכיל שום דבר טבעי שהיה פעם באזור של פרי טבעי או אפילו מחוץ למעבדה.

אכן, לא מדובר בספורטיבית של ממש (בניגוד לזפירה שהזכיר רוני..), אלא בגרסה מקדמת מכירות לפרמאסי הרגיל.

אבל בכל זאת, מעניין לראות שאפילו מובילי הנוסעים זוכים להתייחסות ספורטיבית כזו או אחרת מצד יצרניהם...

פורסם
ספורטיבי??

אכן, לא מדובר בספורטיבית של ממש (בניגוד לזפירה שהזכיר רוני..), אלא בגרסה מקדמת מכירות לפרמאסי הרגיל.

אבל בכל זאת, מעניין לראות שאפילו מובילי הנוסעים זוכים להתייחסות ספורטיבית כזו או אחרת מצד יצרניהם...

חבל שההתייחסות של מאזדה לא תעמוד במבחן הזום-זום, ככל הנראה...

תמיד אפשר לקחת אותה ולקפוץ ל"פיין טיונינג" (רגיש משהו) או לאוטוספרינט :wink:

דרך אגב, מי הגדיר את הזפירה כ"ספורטיבית של ממש" :?:

MCS 2008

פורסם

אם נזכור שמאזדה אחראית בכל זאת לכמה יצירות מופת מוטוריות ( RX7 FD וFR)

אז נראה שזה לא מעבר לספורטיביות...... אלא חזרה....... ומתי יביאו כבר אחד מהמפלצות הרוטוריות האילו לארץ?

מענין מה יהיה לערסים להגיד על מה שמתחת למכסה מנוע של כזה אוטו :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נראה לי שאתה טמבל והראלי עלתה לך לראש.......

בכל אופן..

למה נראה למששהו שיביאו את את זה לארץ...

וגם אם יבאו האם יהיה ביקוש?

ברור שזה יהיה במחיר בשמיים...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
נראה לי שאתה טמבל והראלי עלתה לך לראש.......

בכל אופן..

למה נראה למששהו שיביאו את את זה לארץ...

וגם אם יבאו האם יהיה ביקוש?

ברור שזה יהיה במחיר בשמיים...

אי אפשר לייבא מכוניות עם תקינה יפנית.. :idea:

• תוכן חדש...