Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נחום מה הסיפור של המרצדס?-רן

קשה להאמין ידידי,עומדות להן שתי "הגברות"בשדה על יד תחנת דלק ב.... ממש בר בשטח ,לא הצלחתי להבין ביונית למי שייכות!!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
קשה להאמין ידידי,עומדות להן שתי "הגברות"בשדה על יד תחנת דלק ב.... ממש בר בשטח ,לא הצלחתי להבין ביונית למי שייכות!!

נחום

נחום - בפעם הבאה שתרצה לקנות משהו ביוון, ישנו חבר וועדת הביקורת שאתה גם מכירו מעברך בח"א שיוכל לעזור לך ולדבר יוונית עם תושבי המקום.עכשוו אמור היכן בדיוק ראית המכוניות.

בזמנו ביוון היו הרבה מאד מרצדסים - כמו כן כיום ליד העיר טריקלה בצפון, יש מגרשים רבים של מכוניות ישנות ועד ענתיקות.

מצא משה

פורסם

המרצדסים דיזל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש שם פיאט 127 כמו שלי,:shock: נראת במצב טוב.

איך אני מגיע לשם?:?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...