Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת תמונות מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שמדובר בתמונות בשלושה נושאים שונים, בפרק הזמן שאני משוטט כאן יצא לראות שדווקא פורום האספנות

מרכז את רוב העניין בנושאים אלו אז זה הולך כך:

ביקור במוזיאון המסלול של אידיאנאפוליס

מקצי דירוג של מירוץ דראג - דוס פואה למי שמזהה מה עומד על קו הזינוק בתמונה מס 7 ומה הזמן שלהם לרבע מייל

צ'ופרים וקצת בוסות - סתם ח"ח למי שיזהה מה מיוחד בבוסה עם המיכל המורם ומה המטרה של המיכל בזרוע האחורית

סתם תצוגה מקומית בעיירה בינונית - המפלצות רק המשיכו להגיע אבל היינו בדרך לשיקגו..

תהנו

פורסם
השיגעון מגיע גם לפה... יש כבר מכונית דראג אחת בארץ.. ועוד אחת בדרך.

יש לך איזה קשר משפחתי למכונית הזאת?!

כולנו כאן נשמח לראות אותה בפעולה.. :twisted::evil:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

לא, לצערי אין לי... למרות שלא הייתי מתנגד.. אם הבעלים שלה חבר בפורום במקרה שירים קול

לפני כמה חודשים היא היתה בפרוג'יפ למקצה שיפורים כלשהוא, חבר קרוב שלי עבד שם אז ויצא לי לראות שם כמה כלים מעניינים כשביקרתי אותו.

• תוכן חדש...