Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה?

זה דומה מאוד לפיאט 127, אבל למה הסמל של אוטוביאנקי?

סתם יצירתיות וקצת דבק של הבעלים או שבאמת שווק דגם כזה של אוטוביאנקי?

IMG_3840.jpg

IMG_3842.jpg

פורסם

הסמל הפוך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה גריל הפוך וחתוך של אוטוביאנקי A112 מורכב על פיאט 127 ברזילאית מודל 84-87.

פורסם

תודה על התשובות.

הייתי מצפה שיהיה קל יותר למצוא גריל מקורי של פיאט מאשר של אוטוביאנקי A112, אבל כנראה הבחור רצה "להשתדרג"...

יש לו גם רנו 5 משנות השמונים, שתיהן בשימוש יום-יומי, כנראה חובב אירופאיות קטנות של פעם, שזה נחמד. זה לא רק שיקולי תקציב גרידא, אחרת הוא היה משיג ג'אסטי או סוויפט כמו שאר הרחוב ההוא.

פורסם
127 עם שגעון גדלות.....

שיגעון גדלות, אבל לפחות בפרופורציה.

ראיתי כבר פיאט אונו בכיכר המדינה עם סמל ב.מ.וו (או שאולי זה היה לוגו מרצדס, לא זוכר כבר).

כנראה לקטנות של פיאט יש בעיה של רגשות נחיתות...

פורסם

אני מכיר משהו יותר הזוי

פעם בקרית גת היתה מסתובבת ביאנקי A112 שנקנתה ב-700 שקל והבעלים שלה החליט לקדוח מקדימה חור ולשים סמל של מרצדס

ועוד רכב שהיה פעם של חבר שלי שחשב שהאונו שלו היא GTI

dscf2541ta0.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מכיר משהו יותר הזוי

פעם בקרית גת היתה מסתובבת ביאנקי A112 שנקנתה ב-700 שקל והבעלים שלה החליט לקדוח מקדימה חור ולשים סמל של מרצדס

ועוד רכב שהיה פעם של חבר שלי שחשב שהאונו שלו היא GTI

נהג חדש, עם תו נכה, ב-GTI של פיאט :shock:

שילוב מרתק. כמו גלידה בטעם עמבה עם שקדי מרק מלמעלה.

• תוכן חדש...