Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקבל הצעות מחיר לגבי שיפוץ/שיחזור אופנוע מסוג cb500 שנת 73 מבעלי מקצוע שמעוניינים לשפץ כזה אופנוע

או להתקשר ל0525481616

אני יודע שאין אפשרות לתת על פי תמונה הצעת מחיר אבל תקרת מחיר כן אפשר כמובן שמדובר בצביעה.ניקלים ומכנית וחלקים שחסרים(לא הרבה)

e_1_5_2_59513_20070719180706.jpg

e_1_5_3_59513_20070719180706.jpg

e_1_5_159513_20070719180704.jpg

פורסם

ברוך הבא לפורום

ואחרי הברכה תקרא בבקשה את חוקי הפורום ותבין מה לא בסדר בכותרת שלך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ברוך הבא לפורום.

לא הגדרת לאיזה רמת שיפוץ אתה רוצה להגיע. "שיפוץ" יכול להיות כל דבר מנקיון יסודי + כוון קרבורטורים, ועד לחידוש מלא לרמת הבורג הקטן ביותר. בכל מקרה, אני לא בטוח ששווה כלכלית לשפץ את האופנוע הספציפי הזה - הרבה יותר כלכלי לקנות או לייבא אחד משופץ.

אם בכל זאת החלטת לשפץ, נסה לעניין את ארנון מ"מוסך ארנון ומוטי" ברמת השרון, שאיכות העבודה שלו היא ברמה הגבוהה ביותר. הטלפון הוא 035405279.

נמרוד

פורסם

הבחור רוצה שיפוץ ייסודי- רמת בורג, כולל ניקוי חול וצביעת שלדה מחדש. זה מה שהבנתי ממנו.

בעיקרון- מה שאמרתי לך, גם נימרוד אומר: מבחינה "כלכלית-נטו" כנראה לא שווה לך להשקיע כסף בשיפוץ, שיעלה לא מעט, לרמה שאתה רוצה. הכל שאלה של רצון וכסף. אם תעשה הכל, ואני חוזר- הכל לבד- אולי יש לך סיכוי לעמוד בסכום, שאמרת לי שיש לך. גם בזה אני לא בטוח.

מצד שני- נראה לי דווקא אופנוע חביב - מין "קלאסיקה יפנית", שבהחלט שווה לשפץ, אז ההחלטה שלך. והסכום שרוצים- לדעתי גבוה מדי... אבל זו דעתי, כמובן.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפרק את האופנוע ולשלוח לניקוי צבע וניקלים, וגם להרכיב, אני מאמין שאני אעמוד בזה. במידה ואני יתקל בבעיה, אני יכול להיעזר בפורום. הבעיה שלי היא שאני חלש במכונאות, וזה החלק היותר בעייתי מבחינתי.

פורסם
לפרק את האופנוע ולשלוח לניקוי צבע וניקלים וגם להרכיב אני מאמין שאני יעמוד בזה במידה ואני יתקל בבעיה אני יכול להיעזר בפורום הבעיה שלי היא שאני חלש במכונאות וזה החלק היותר בעייתי מבחינתי

תקח בחשבון- אני אישית לא ניסיתי, אבל ממה, ששמעתי כאן ממישהו, שמאאאד מומחה בשיפוץ אופנועים הישנים- לא מומלץ בכלל לנקות שלדת אופנוע עם חול, מכוון שזה מחליש את השלדה. תכ'ף זאב יכנס- וייפרט לנו את העניין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא ניתן לתת הבחנה אמיתית על פי התמונה בלבד, ואני מסכים עם דעת קודמי כי שיפוץ ברמה שבקשת יעלה יותר מיבוא אופנוע מקביל או "מעניין" יותר מחו"ל.

אם זאת, התמהיל של שיפוץ אופנוע כזה מורכב כמו כל דבר בצה"ל משלוש חלקים:

1. שיפוץ מכאני מלא: מנוע אוברהול שלם + יבוא חלקים נחוצים מחו"ל, גיר, שיפוץ מערכת חשמל, שיפוץ ברקסים, שיפוץ בולמים+החלפת גומיות, החלפת אגזוזים (יקר).

2. שיפוץ קוסמטי: צביעת שילדה, צביעת מיכל דלק, החלפת פלסטיקים, ליטוש אלומניום, נורות ומנורות, שיפוץ כיסא, ידיות שונות.

3. בירוקרטיה וניירת: העברה לסטטוס אספנות, העברת בעלות, ביטוח וטסט.

כל אחד מהגורמים שציינתי מושפע מהיכולת האמיתית שלך לעשות את העבודה לבד, או דרך קבלן שיקח את כל העבודה על עצמו, או כל חלק לאיש המקצוע שלו, יכולת מציאת החלפים, יכולת המיקוח שלך, הפדנטיות שלך לרמת השיפוץ, יכולת האילתור, ועוד.

המחיר לעבודה משתנה מאדם לאדם, חבר שמבצע עבודת פחחות טובה יכול להוזיל עלויות, כמו מכונאי חבר שלוקח את השיפוץ עליו במחירי עלות, בקיצור קשה להעריך בכמה יסתיים שיפוץ טוב ותמיד יש הפתעות נוספות בדרך, הפתעה נוספת תהיה שהרבה מוסכים לא ירצו להתעסק עם האופנוע שלך ותאלץ להישאר דווקא עם המוסכים שפחות רצית ללא ברירה!

בקיצור מדובר בהרפתקאה לא קטנה ולא זולה, המראה של אופנוע שלם עלול להטעות, רוב החלקים בסופו של דבר יצריכו שיפוץ מלא או החלפה לא זולה!

יש להגיע לשיפוץ האופנוע עם הרבה סבלנות כסף ואהבה או לא להתחיל בכלל!

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

CB500 מודל 72 במצב נפלא , ההצעה כעת 600 דולר http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-CB-500-four-honda-cb500-four-vintage-good-shape-1972-nt73-75-78-82_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ80647QQihZ005QQitemZ150143364916QQrdZ1

מודל 76 כנ"ל http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-CB-CB-500-T-Honda-CB-500-T-1976-Vintage-Motorcycle_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ80647QQihZ008QQitemZ180142016969QQrdZ1

מודל 71 למכירה מיידית ב 1,500 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-CB-1971-Honda-CB-500-Motorcycle_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ80647QQihZ012QQitemZ220132694395QQrdZ1

אז אני מניח שטווח המחירים הוא 800-1000+ דולר בארה"ב לכלי במצב טוב.

בהוספת הפקטורים של הובלה ומכס הגעת לכ 4500 דולר על הכביש בארץ להערכתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...