Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר הייתה תופעה מאד נפוצה של קישוט הרכב בפסי ניקל בכל מקום אפשרי. בעיקר הוסיפו תוספות ניקל בכנפיים הקדמיוות והאחוריות בחלק המעוגל שמעל הגלגלים (כמו בתמונה שצירפתי).

האם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג בו את פסי הניקל האלו?

bluehardtop.jpg

1965 MGB

פורסם

קח בחשבון שתוספת פנסים, מעבר למה שבית החרושת שם, היא סיבה טובה לכשלון בטסט שנתי ולקבלת דו"ח מבוחן תנועה.

שלמה דן גדרון

פורסם
בעבר הייתה תופעה מאד נפוצה של קישוט הרכב בפסי ניקל בכל מקום אפשרי. בעיקר הוסיפו תוספות ניקל בכנפיים הקדמיוות והאחוריות בחלק המעוגל שמעל הגלגלים (כמו בתמונה שצירפתי).

האם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג בו את פסי הניקל האלו?

הניקלים בתמונה הם של היצרן.

היה פה בארץ אחד שהיה עושה זאת, כתוספת, שמו היה יוסי והיה לו מוסך ברח' סלמה ת"א-יפו, אבל , למיטב ידיעתי הוא כבר לא נמצא, יתרה מזו, זה היה רחוק מלהראות אוריגינאלי.

תכתוב לאיזה רכב אתה צריך ונראה איך אפשר לעזור לך.

קח בחשבון שתוספת פנסים, מעבר לה שבית החרושת שם, היא סיבה טובה לכשלון בטסט שנתי ולקבלת דו"ח מבוחן תנועה.

הוא כותב על ניקלים, אם לא יגזים בגדול ובטרוף, אין עילה לכשלון בטסט.

פורסם
הניקלים בתמונה הם של היצרן.

היה פה בארץ אחד שהיה עושה זאת, כתוספת, שמו היה יוסי והיה לו מוסך ברח' סלמה ת"א-יפו, אבל , למיטב ידיעתי הוא כבר לא נמצא, יתרה מזו, זה היה רחוק מלהראות אוריגינאלי.

תכתוב לאיזה רכב אתה צריך ונראה איך אפשר לעזור לך.

אילן,

אני לא מתכוון להתקין את זה ברכב כקישוט. אני צריך את זה לשימוש אחר לגמרי. השאלה היא האם ניתן למצוא מישהו שיש לו את הפסים האלה או לפחות את חומר הגלם שמננו ניתן לייצר פסים כאלה?

1965 MGB

פורסם

החומר שממנו מיצרים את פסי הקישוט האלו הוא נירוסטה שנקראת בשפה המקצועית 430BA ( נירוסטה מראה ) בעובי 0.4 מ"מ .

התעלקות קטנה על השרשור : מישהו ידע איפה ניתן לקנות פס קישוט ניקל לדופן הרכב ? - הכוונה לפס קישוט גומי מצופה ניקל עם דבק בצד האחורי .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

התעלקות קטנה על השרשור : מישהו ידע איפה ניתן לקנות פס קישוט ניקל לדופן הרכב ? - הכוונה לפס קישוט גומי מצופה ניקל עם דבק בצד האחורי .

פסי קישוט כאלו אני קניתי בפ"ת בחנות שניקראת "אורי גל".

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אצל רוב רפדי הרכב ולעיתים גם בחנויות לאביזרים.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
החומר שממנו מיצרים את פסי הקישוט האלו הוא נירוסטה שנקראת בשפה המקצועית 430BA ( נירוסטה מראה ) בעובי 0.4 מ"מ .

תודה דני.

אתה יודע היכן ניתן לקנות 430BA ?

1965 MGB

פורסם
תודה דני.

אתה יודע היכן ניתן לקנות 430BA ?

אני הייתי מנסה ב"סקופ " אני לא יודע אם הם מוכרים לפרטיים אבל שווה לנסות , הם יושבים באיזור של כנות , מספר הטלפון הוא 088631000

בהצלחה !

אגב הפח מגיע במידות של 1 מ' על 2 מ' תבקש בעובי 0.4 מ"מ סוג א' עם ציפוי PVC .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
אני הייתי מנסה ב"סקופ " אני לא יודע אם הם מוכרים לפרטיים אבל שווה לנסות , הם יושבים באיזור של כנות , מספר הטלפון הוא 088631000

בהצלחה !

אגב הפח מגיע במידות של 1 מ' על 2 מ' תבקש בעובי 0.4 מ"מ סוג א' עם ציפוי PVC .

תודה.

1965 MGB

• תוכן חדש...