Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או אולי מכירים 305 מודל ישן מושבתת? כזו שאפשר להוציא ממנה מנוע?

תודה מראש

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
יתכן ואני מכירBX כזאת...

המנועים נראה לי חליפיים

אם כן פנה אלי בפרטי...

למודל הישן (עד 86) אין שום קשר ל-BX

המנועים שהיו ב-305 בשנים 1978-1986 שורשיהם הם בפיז'ו 403 ואולי אף 203.

שום קשר ל-BX.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בפזו 305 מורכב מנוע שדומה רק למנועים שהיו מורכבים בפזו 204 ו304 והוא אפילו לא דומה לשום מנוע אחר!!!! המנועים של פזו 403 ו404 הם שונים לגמרי מה עוד שבפזו 403 ו404 הם מכוניות עים הנעה אחורית ובפזו שלך ההנעה קדמית והגיר הוא יחידה אחת עים המנוע אגב מתוך נסיון קשה מאוד להשיג את המנוע שלך אגב מה קרה למנוע שלך אני אולי אוכל לעזור לך תפנה אלי בהודעה פרטית :shock:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, תודה על המידע.

לא קרה שום דבר מיוחד למנוע הנוכחי. אני פשוט מתכנן הוספת מזגן, וזה הרבה יותר נוח במנוע 305 מאשר במנוע 304.

וחוץ מזה, תמיד כדאי שיהיה מנוע חליפי, לכל מקרה ...

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

אתה צודק במנוע 304 אין תשתית מקורית על גוף המנוע למזגן וב305 יש כמו כן ב305 יש פולי כפול בהצלחה :lol:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...