Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפד בצפון הארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב אנו דשים בעלילות הלוטוס.

דרוש רפד יסודי ואמין לצורך טיפול בכיסאות והדיפונים. העבודה היא על סקאי, וכמובן טיפול גם במילוי הספוג הפנימי.

עקב שאיפה לכך שהתוצאה תהיה דומה ככל האפשר למקור, הבחור צריך להיות מדוייק. אם יש אפשרות גם לטיפול במסילות הכיסאות הקדמיים, לא יהיה מאושר ממני.

על מנת לחסוך לי התרוצצויות, רצוי מאוד שהוא יהיה בצפון הארץ. אני מתכוון להביא אליו את הדרוש ריפוד, ללא הרכב עצמו. ריפוד הרצפה יטופל בשלבים מאוחרים יותר, וככל הנראה יספיק לו ניקוי בלבד.

מזכרוני העמום שלפתי משהו לגבי רפד משפרעם שהמליצו עליו כאן.

יש למישהו מה להציע?

נ.ב.

שלא ישתמע שאני שובניסט. ההודעה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, וגם רפדת תתקבל בברכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני הגשר הישן בחיפה(הכוונה לגשר שמימין לגשר גדוד 22 החדש יותר) , מימין נמצאת כבר לפחות 30 שנה מרפדית אריה , לי לא יצא לרפד אצלו משהו אך הוא מוכר בכל העיר עוד מהתקופה שהיו לוקחים את הרכב ישר מהסוכנות למרפדיה , בקיצור מקצוען .

בהצלחה

פורסם

בנצרת במקביל לרחוב המוסכים ישנו רפד שעשה לי כמה עבודות ויש לבחור הבנה וידע ,אם אני לא טועה קוראים למקום רפדית הצפון

אשמח לתת לך את הטלפון שלו

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אשמח לקבל את הטלפון. היית מרוצה מהעבודה והיחס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבחור עשה לי עבודה לכמה רכבים דברים מיוחדים לא ריפוד סטנדרטי וגם לעתיד אני מכין לא 2 רכבי אספנות הטלפון שלו 04-6574222

ותגיד לא שקיבלת את הטלפון מאפי מ4 על 4 מעפולה

אני מקווה שעזרתי לך

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

מצטרף להמלצתו של אפי , הרפד בנצרת עושה עבודה מעולה .

ראיתי אצלו בחנות מספר עבודות לרכבי אספנות .

הנה דוג' לעבודה שהוא עשה לי , ריפוד פודים לרמקולים .

23-05-07_1406.jpg

23-05-07_1408.jpg

פורסם

ליעד,אם אני לא טועה הרפד מנצרת עשה עבודה לאריה(בל אייר פתוחה),בדוק איתו.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מרחק נסיעה קצר יותר יהיה לואליד בתחנת הדלק פז באזור התעשיה ביאליק ע"י הפנצ'ריה ,

אם אני זוכר נכון אז לירוי עשה אצלו את הפיאט 850 הצהובה .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אכן קצת יותר, אבל המעט שאני זוכר, הריפודים אצל לירוי לא היו מתוחים מי יודע מה.

לירוי, היית מרוצה מהעבודה והיחס שלו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• אחראי פורום
פורסם

כבר סיפרתי על הרפד הזה פה, הוא בכפר יאסיף (קל"ב, לא?), עובד בחושה מתחת לבית שלו

יחד עם אביו, וביחד הם מרפדים או משחזרים ולדעתי העבודות שלהם ברמה גבוהה ביותר.

הייתי אצלו פעמיים , פעם אחת חבר הזמין אצלו ריפוד פנימי לגג (עבודה מעולה)

ופעם אחת עם האלפא כדי לקבל הצעת מחיר. מאוד התרשמתי, אבל טלפון אין לי :roll:

אוכל לכוון אותך אם תרצה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני לא עשיתי בביאליק אני עשיתי ליד המשטרה על כביש עכו חיפה. התוצאה של הריפוד היתה בהתאם למחיר ששילמתי .

אני אישית היתי מרוצה מהעבודה. האמת אני לא חושב שהבחור עדין עובד שם

attach.walla.co.jpg

מכוניות 068.jpg

מכוניות 076.jpg

פורסם

תודה לירוי.

איתי, אני אשמח להכוונה, ובדרך כלל בכפרים גם השם של הבחור מספיק. אני מכיר את כפר יאסיף די טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בעניין הרפד שITAYSAMURAY הזכיר, קוראים לו ח'יאט נג'ב

טלפון:04-9969892פקס:04-9969892כתובת:כביש ראשי כפר יאסיףמיקוד:24908

בהצלחה.

פורסם

אתה כותב את זה מהיכרות אישית או מכך שהוא היה היחיד בדפי זהב?

כמו כן, מאיפה אתה מכיר תעתיק ערבי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני החבר שאיתי ציין שהזמין אצלו ריפוד חדש לגג, ואכן הוא עשה עבודה מצויינת במחיר הוגן (שחזור 1:1 כמו הריפוד המקורי).

יום טוב.

• תוכן חדש...