Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וו גרירה

UFD41
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן גם ניתן.

לכל היותר ישאלו אותך למה אתה צריך את זה כשממילא יהיה רשום לך בתנאים והגבלות ש"אסורה הובלת מטען".

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
ניתן גם ניתן.

לכל היותר ישאלו אותך למה אתה צריך את זה כשממילא יהיה רשום לך בתנאים והגבלות ש"אסורה הובלת מטען".

שמיל שלום

לידיעתי אסור לעבוד עם רכב האספנות.

אבל לא ברור לי איפה כתוב שאסור להוביל מטען.

ברשיון הרכב שלי זה לא מצויין.

איפה מופיעים "התנאים וההגבלות"?

תודה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שמיל שלום

לידיעתי אסור לעבוד עם רכב האספנות.

אבל לא ברור לי איפה כתוב שאסור להוביל מטען.

ברשיון הרכב שלי זה לא מצויין.

איפה מופיעים "התנאים וההגבלות"?

תודה

אבי נוף.

ההגבלה : "רכב אספנות-אסורה הובלת מטען" מופיעה ברשיונות רכב מסחרי/משא אחוד וכיו"ב. כך למשל אצלי ברשיון של ה-238 שלי

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ההגבלה : "רכב אספנות-אסורה הובלת מטען" מופיעה ברשיונות רכב מסחרי/משא אחוד וכיו"ב. כך למשל אצלי ברשיון של ה-238 שלי

תודה

אם כן, לרכב אספנות שאינו טנדר,

למשל מרצדס פונטון (סתם בשביל הדוגמא),

אין בעיה לוו גרירה ו/או להובלת מיטען?

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אינני יכול להעיד בוודאות אך כנראה מדובר בשאלה שבפרשנות,"מהו מטען?"

אין ספק שמטרת ההגבלות היא למנוע הובלת מטענים לצורכי עבודה או שכר ומטענים שמעצם טיבם קשה לראות בהם כקשורים להיותו של רכב אספנות-רכב למטרות תחביב.

נראה לי נורמלי שרכב אספנות ישא (בין אם בתא המטען ובין אם בנגרר חוקי המתאים במשקלו לרכב) ציוד קמפינג לסוף שבוע ולא נראה לי נורמלי שישא חומרי בנין או ציוד מיכני כבד....

אינני חושב שיש הגיון במניעת היכולת להתקין וו גרירה אך אופן השימוש צריך להתאים לפרשנות התקנות (ולמעשה כך קורה גם אם הנסיעה בין 7-9 בבוקר,אי אפשר למנוע אותה אבל היא אסורה)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אבי - רק עכשיו נכנסתי שוב, אבל התשובות של איש העכביש נכונות, גם לענין סוג הרכב, גם לעניין הנגרר ואפילו לעניין הפרשנות המשפטית.

בעבר, אגב, לחלק מרכבי האספנות עם וו גרירה היה כתוב "מותרת גרירת ציוד מחנאות ונופש" או משהו דומה עד זהה.

התנאים והגבלות מופיעים היכן שכתובה הדרישה לאישור מוסך מורשה.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

עד כמה שאני יודע, יש הבדל משמעותי בין הובלת מטען לגרירת גרור!

ואם יש הגבלה לרכב מסחרי להובלת מטען, זו לא הגבלה לגרירת גרור!

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אצלי בפליימות יש וו גרירה , אבל היא תהיה ( רשמית ) אספנות רק בעוד 5 חודשים.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...