Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקבל אישור ייבוא לארץ לא תהיה בעיה זה לא מעניין אף אחד אילו תוספות יש/אין על הרכב.

ברגע שתגיע ארצה - כבר תחכה למנוסים ממני :oops:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

מהנסיון שלי, כשהרכב הגיע לארץ באפריל שנה שעברה לעמדה 1 בחולון כל מה שבדקו היה תאימות מספר שלדה ומספר שמוטבע על בלוק המנוע, את אף אחד לא עניין ולא התבצעה שום בדיקה שיכלה לראות אם בדרך כלשהיא הבאתי את המנוע מהנפח וההספק המקוריים שלו למידות אחרות, או כל שינוי אחר במערכות מכניות, חשמליות, מתלים, פליטה וכו'.

הדברים האלה (שיפורים) יכולים אולי לצוף רק במקרה שחס וחלילה קורה משהו וחברת הביטוח מחליטה לחפור...

פורסם

מלבד כל מה שאמרו לפני אני חושב שדורשים שגם מידות הצמיגים יהיו זהות להנחיות היצרן, אני מניח שגם אם לא יעכבו את כניסת הרכב בגלל תוספות/שדרוגים עדיין בחישוב המס על הרכב יהיה לזה משקל מן הסתם דבר שתצטרך לקחת בחשבון.

פורסם

זה בדיוק האבסורד, לא מעניין את המכס אם שמת מנוע, גיר, מתלים וכו' 2007, (כמובן, לא כדאי שזה ייראה נוצץ..) הם מסתכלים בעיקר על מצב פחחות וריפודים ושלמות...

פורסם

לפני שנתיים בתערוכת אוטומוטור, היתה חיפושית עם מנוע ומכלולים של 911, או שמא 911 עם בודי של חיפושית, אם אני מבין נכון, ניתן ליבא דבר כזה בטענה ובמחירי חיפושית?!

פורסם

זאת הייתה חיפושית משופרת מאוד ולא 911 עם בודי של חיפושית. אני מאמין שאם תרצה להביא 911 בתחפושת של חיפושית יעלו על זה די בקלות.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...