Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו 79 יצא לדרך (-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני עוזי והרכב הוא סובארו קופה 79 GFT אוטומטית 1600 סמ"ק. שקניתי אותה החלפתי מנוע ונסעתי עליה בערך שנה. בחצי השנה האחרונה האוטו עמד ועכשיו סוף סוף הגיע הזמן לשפץ. כרגע הרכב מפורק לגמרי מנוע גיר מערכת חשמל דש בורד כל פנים הרכב ניקלים וכל מה שלא מרותך (-: אח"כ להעביר אותה טסט וניפגש בשמחות

יש כמה חלקים שאני עדיין מנסה להשיג בעיקר כיסוי פלסטיק לכונסי האויר בצידי הרכב מאחורה על החיבור של הגג עם הכנף האחורית וגומיות לשמשה קדמית ואחורית. בשל מחסור בגומיות מקוריות הציעו לי להשתמש בתחליפים, מישהו מכיר את התחליפים הישראלים או אם למישהו יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע.

DSC00262.jpg

DSC00171.jpg

DSC00269.jpg

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון, בהצלחה!! זה אחד הדגמים האהובים עלי במיוחד...

דבר שני, יש כאן איזה בחורצ'יק ושמו חן פרחי, הוא אלוף העולם בכל מה שקשור לגומיות ואטמים, פנה אליו, אם הוא לא יפנה אליך ראשון..;)

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אהלן! זה הרכב מחולון שהיה חונה ליד חניון אגד ברח' המרכבה ?

הצבע זהה...

שיהיה המון בהצלחה בשיפוץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה חבר'ה (-:

זאת לא האחת מחולון, אני חושב שאני מכיר אותה עומדת בחניון בפניה שמאלה מרח' המרכבה לכיוון תחנת דלק פז. אני חושב שההיא כבר משופצת ואולי אפילו השארתי לו עליה פעם פתק. יש מהצד השני של תחנת הדלק אלפא גו'ניור לבנה שחונה קבוע מול מוסך ( היא גם לא למכירה פעם בדקתי). לפני שקניתי את שלי היא עמדה המון זמן (מעל שנה) בחניון רכבת ארלוזרוב בת"א ואח"כ אצלי היא עמדה חצי שנה בגבעתיים, זה היה כל החורף והאוטו הפך לעיסת עובש וחלודה אבל עדיין במצב שאפשר להתגבר על זה (-:

פורסם

יש כיוון לבחירת הצבע?,

שיהיה המון בהצלחה בהמשך השיפוץ.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

היי תודה (-:

בקשר לצבע אני ממש לא יודע על מה ללכת, אולי צבע מהתקופה ומהצבעים שהרכב שוחרר בהם מהחברה. שלי הייתה חומה וממש לא בא לי לצבוע אותה בחום. יש אחת בצבע זהב אבל גם לשם אני לא רוצה להיכנס (מה גם שכבר יש אחת כזאת (-: ). אדום נראה לי נוצץ מדי, אני מחפש משהו שיראה טוב עליה. כל הצעה לצבע תתקבל בברכה גם שילוב אם בא לכם.

מה אתם אומרים משהו מהצבעים של מזדה אולי בורדו מטאלי או כחול מנצנץ של מזדה 3 ?? בלי גבולות או להישאר עם המקורי??

פורסם

יש צבע, לבן פנינה, שמופיעה בסובארו B החדשות, הצבע משנה גוון על פי זוויות האור וניראה לסרוגין שילוב של כסף לבן ואופוואיט, לדעתי צבע יפיפה.

האפשרות השניה, אם אתה רוצה שלא יפספסו אותך! כתום רפסול,כמו אופנועי הונדה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מערכת החשמל נתלשה וביקשתי מהחשמלאי להחליף לי קופסת פיוזים, הפיוזים המקוריים הם שפופרת זכוכית והיו לי עם הקופסה הישנה המון בעיות ( בכלל מערכת החשמל שם הייתה משוגעת) אז חיווט מחדש וקופסת פיוזים רגילה אני אשמור את הישנה באיזה ארגז (-:

DSC00285.jpg

DSC00289.jpg

DSC00290.jpg

פורסם

קודם כול בהצלחה!! עכשיו למה תלשו לך את המערכת החשמל?

חשבת על ירוק עם נצנצים. יהיה מגניב לראות כזאת מכונית עם הצבע הזה על הכביש.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ככה עושים שיפוץ!

מפשיטים את הרכב לייסוד ומרכיבים הכל חזרה.

אני מקווה שיש לך חשמלאי מצויין וסכימת חשמל מקורית.

קשה לי לחשוב על מישהו שהייתי יכול לסמוך עליו שיחווט לי מחדש את האוטו בצורה טובה מהממקורית.

פורסם

תודה לכולם (-:

הלבן פנינה של B4 באמת צבע יפה השאלה היא איך הוא יצא אם הוא לא מגיע ישר מהחברה, קצת מפחיד אותי לנסות אותו. ירוק עבר לי בראש ונראה (-,

הבחור שמחווט את הסובארו הוא חשמלאי שמכיר את הרכב מצויין (כמו שהוא אומר) וגם כמו שראיתי אותו מפרק את כל מערכת החשמל נראה לי שהוא יודע מה הוא עושה. אני לא שומר על 100% מקוריות, אני מוותר עליה קצת למען נוחות וגם קצת בשביל האזעקה ונעילה מרכזית. בהתחלה ביקשתי גם חלונות חשמל אבל אין יותר מדי מקום בדלת כדי להכניס מנוע לחלון והמנועים שנכנסים קטנים מדי וחסרי כח אז ויתרתי (במחילה מכל מי שמאמין שחייבים לשמור על מקוריות הרכב, אני רואה שזה דיון חזק כאן בפורום כל פעם שהנושא עולה).

היום חשבתי להוסיף הגה כח, זה לא יקר מדי בסובארו כי יש חלפים בשפע, אבל אני עדיין מגלגל את זה בראש. מישהו יודע איך זה יוצא? באמת מרגישים הבדלים אחרי הסבה להגה כח? זה באמת שווה את זה ?

• תוכן חדש...