Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לסרט קולנוע עצמאי שמצטלם בימים אלו אנחנו7 מחפשים מכוניות שהגיוני שהיו קיימות בשנת 1939

המכוניות לא צריכות להיות אותנטיות מאז הן רק צריכות להיות מאותם הדגמים שהיו בעבר.

הצילומים ייערכו בחודש הקרוב. וייערכו מקסימות יומיים

אני גם מחפשת משאית או ג'יפ מאותה התקופה , כאלו שהעלו עליהם את המעפילים שהגיעו לחופי תל אביב

עלית הסרט מתרחשת בתל אביב של 1939-בתור חובבי מכוניות ישנות יש לכם בטח זיקה לתקופה. נודה לכם אם תעזרו לנו להחיות את התקופה בצורה הטובה ביותר (:

בתודה מראש

לירית רוזנצויג

מפיקה

0544860214

[email protected]

פורסם
שלום רב

לסרט קולנוע עצמאי שמצטלם בימים אלו אנחנו7 מחפשים מכוניות שהגיוני שהיו קיימות בשנת 1939

המכוניות לא צריכות להיות אותנטיות מאז הן רק צריכות להיות מאותם הדגמים שהיו בעבר.

הצילומים ייערכו בחודש הקרוב. וייערכו מקסימות יומיים

אני גם מחפשת משאית או ג'יפ מאותה התקופה , כאלו שהעלו עליהם את המעפילים שהגיעו לחופי תל אביב

עלית הסרט מתרחשת בתל אביב של 1939-בתור חובבי מכוניות ישנות יש לכם בטח זיקה לתקופה. נודה לכם אם תעזרו לנו להחיות את התקופה בצורה הטובה ביותר (:

בתודה מראש

לירית רוזנצויג

מפיקה

0544860214

[email protected]

בנוגע למשאית או אפילו אוטובוס לסרט, אני מציע לך לפנות למוזיאון "אגד" ,שם תוכל לבחור מבין שלל של רכבים תקופתיים.

בברכה,

איל

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...