Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Retro Rides Manifesto

B-TON
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

43 עמודים של תרד לחובבי ז'אנר "השיפורים/שיבצורים" עם כל הכבוד לחובבי המקוריות

לדעתי יש כאן לא מעט מכוניות מדהימות !!

קרדיט ליוניHB

(ניתן לדפדף למטה בצד שמאל 43 עמודים )

http://retrorides.proboards86.com/index.cgi?board=general&action=display&thread=1155631861&page=7

193239681_51258a0fbd_o.jpg

IMG_8607.jpg

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי, למה ב-99% מהמיקרים הגדרת "שיפור" כוללת הנמכה (לפעמים מוגזמת) של האוטו?! -כלומר, זה ממש לא מתאים לכל אוטו, אלא רק במיקרים מסויימים, אז למה לדחוף את זה בכל מקום?:roll:

-הבהרה: אני לא מדבר על השיפורים לצורך ביצועים/ייציבות- כאן הכל ברור, אני מדבר אך ורק על ה"SHOW".

ואכן, יש מכוניות יפות מאד בקישור!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המראה הקרבי והשיפורים הם מקרה הביצה והתרנגולת, מי שלא מסוגל להגיע לביצועים לפחות רוצה להיחשב לאחד כזה, ומי שיש לו ביצועים חייב להראות כזה...צמיגים חתך נמוך, זוית טילטול כהה, בולמים קשיחים וקצרים, המראה והביצועים....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי, למה ב-99% מהמיקרים הגדרת "שיפור" כוללת הנמכה (לפעמים מוגזמת) של האוטו?! -כלומר, זה ממש לא מתאים לכל אוטו, אלא רק במיקרים מסויימים, אז למה לדחוף את זה בכל מקום?:roll:

-הבהרה: אני לא מדבר על השיפורים לצורך ביצועים/ייציבות- כאן הכל ברור, אני מדבר אך ורק על ה"SHOW".

ואכן, יש מכוניות יפות מאד בקישור!:-D

בשביל שחתולים לא יוכלו לישון מתחת לרכב :lol:

סתם,זה פשוט יפה!!!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
פשוט דראג רייס עם קליפה דמוי ג'יפ....האמרקאים בטח חושבים שזה מצחיק...רן

לא רק האמריקקים

אגב

מעניק משמעות חדשה לביטוי "רב תכליתי "

:wink:

פורסם

8702.jpg

לא מבין איך לא שמתם לב לזה.

אם אתם עדיין לא מבינים על מה ההתלהבות, קראו את האותיות הקטנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה משופר!!!:twisted::shock:8)

• תוכן חדש...