Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות אדום מסתורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני אתחיל את ההודעה הראשונה שלי בקצת פרטים עליי.

שמי הוא יונתן, בן 17 וחצי, נהג חדש בעל רישיון ללא מלווה כבר חודש (בדיוק היום), ואת מי שזה מעניין אני נוהג על קרייזלר וויאג'ר 2006 וטויוטה פראדו שנת 2000 (של ההורים).

הייתי היום בת"א / רמת גן (לא ממש שמתי לב) במסעדה יפנית הנקראת Kai (לא בטוח בזה). צמוד לרכב של אמא שלי חנה רכב אדום ומסתורי (רכב אספנות). אבא שלי חושב שהמכונית היא אופל, משנת 70 בערך פלוס מינוס.

תיאור הרכב: צבע הרכב אדום, שני מושבים, 5 הילוכים, הגה מומו, פנסים אחוריים 4 עיגולים 2 אדומים ו2 צהובים.

הרכב כבש את ליבי, ולמרות שאין סיכוי שאני אנהג על רכב כזה, הוא עורר בי עניין רב.

אשמח לפרטים על הרכב הנל מיודעי דבר (:

וכמובן שאני אשמח להוות חלק פעיל בפורום הזה ולשתף בידע שלי (שאינו רב כרגע) מצד אחד, ומצד שני להעצים את הידע שלי בנושא המכונית וכל הקשור בנושא.

תודה (:

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

שלום יונתן וברוך הבא.

ראשית - בחרתם לאכול סושי במקום טוב :-P

שנית, נראה לי שאביך צודק וראיתם אופל GT, משהו כזה

gt70_ulko2.jpg

Alleen%2003.JPG

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וואי elibaba קלעת בול.

זו המכונית המדוברת תודה רבה.

אשמח לפרטים נוספים עליה אם אפשר (:

עריכה: לפי התמונות אני רואה שבאופל שאני ראיתי הוסיפו לה ספויילר גדול מאוד מאחור וג'אנטים אחרים מאלו שמופיעים בתמונה.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

במצב נסיעה, אני מניח שיש איזה 6-8 כאלה.

אני אישית מכיר עוד 7 רכבים מושבתים כאלה שמחכים ליום שיבוא מישהוא וישפץ אותם (אחת אפילו 1100 :shock:).

הבעיה המרכזית היא שבגלל המראה האטרקטיבי שלהן, כל אוטיסט שיש לו אחת כזאת חושב שהוא ימכור רכב ש-15 שנה לא זז ולא התניע ב 10K$ (כן, מה שאתה שומעים!). לך תסביר למוגבל-מוחית המסכן שבמחיר הזה אני מביא (ובאמת בקרוב אביא) אחת כזאת במצב מדהים מחו"ל, כולל כל התשלומים וכולל מיכל דלק ביציאה מהנמל וארוחה זוגית (לא עיסקית) במול-ים לי ולאשה!

הערת סיכום - אני מתנצל בפני כל האוטיסטים והמוגבלים מוחית שנעלבו (ובצדק) מההשוואה הנ"ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב

איך אתה תמיד מגיע לפינות החשוכות הללו?

לכל אחד מותר לבקש מה שהוא רוצה, זה עניינו שלו, תרצה תקח לא תרצה, לא תקח.

אני יכולה להבין את התסכול שלך, אבל ביננו מי אתה שתגיד לו מה לבקש?

לא כולם יכולים ורוצים להכנס להליכים של היבוא וכל מה שמסביב, ויש כאלו שאין להם מושג שיש בכלל אפשרות כזאת.

אתה בר מזל שיש לך את הכלים לזהות מישהו שלכאורה מנסה "לעשות כסף על גבך".

גם הנושא הזה נטחן לא מעט פה, ויש לי סוד קטן גם בפורום האמריקאי, לא מעט פעמים חברי פורום שנסעו אלפי מיילים לראות "מציאה" נתברר שהקשר בין התיאור למציאות הוא מקרי והמחיר שננקב הוא מעל ומעבר למה שזה שווה.

ככה זה בעולם וגם פה

אירית

פורסם

In Finnish there is a good "imra": "Frayer" who pays not who asks. But I think the same like bagira. You should be crazy to pay 10$K for Opel GT in a very poor condition when you can bring from abroad a very good car or to buy the real thing for this money. And you know what I'm talking about:wink:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...