Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למרצדס מודל 74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון המרצדס מוצעת למכירה.

שמעתי מכמה אנשים שיש מעין הסכם עם חברת מרצדס, שכל רכב שלה שמגיע לגיל אספנות, אפשר לשלוח אותו לחברה בגרמניה ושם משפצים אותו על חשבונם, הלקוח משלם רק על המשלוח. האם זה נכון ?

פורסם

שמע, תברר עם אותם אנשים איך סוגרים את הדיל הזה....

אני מוכל לשלם את ההובלה, השיפוץ או בעצם לנהוג כל הדרך לגרמניה ולמסור את המידלע שלי להנס ויורגן שישפצו לי אותה אצלהם בבית....

פורסם

ההמשך נמחק..יש גבול גם להומור שחור...בני

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

נשמע מופרך... תיכנס לאתר שלהם ותברר.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

נשמע ממש ממש ממש לא הגיוני. במקרים מסויימים למרצדס כבר יהיה עדיף לתת לך אחת חדשה מהניילונים על פני לשפץ את מה שהבאת להם...

אני מאמין שבמוזיאון מרצדס יסכימו לשפץ לך את מכוניתך תמורת סכום מפולפל מאוד. או לרכוש אותה ממך אם היא דגם מיוחד ונדיר.

אבל לשפץ על חשבונם? מזכיר לי קצת את האגדות על רולס רוייס ששולחים גמדים קטנים לטפל לך באוטו כשאתה לא שם לב...

פורסם
מזכיר לי קצת את האגדות על רולס רוייס ששולחים גמדים קטנים לטפל לך באוטו כשאתה לא שם לב...

מוזר, אני שמעתי את האגדה הזו אבל על מכוניות צרפתיות, הם שולחים גמדים בשביל ש יטפלו לך באוטו, אם אתה מבין למה אני מתכוון ...

נשמע הרבה יותר הגיוני.

פורסם

הדבר היחיד שנכון הוא, שיש לחברת מרצדס שירות של שיפוץ מכוניות ישנות אבל זה גם עולה כסף - והרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואפשר למצוא בו ההההההכל. כולל תשובה לשאלה זו.

http://www.mercedes-benz.com/com/e/home/heritage/classicservices/index.html

להכנס ל workshop.

בענין הגמדים, זה נכון מאוד! אבל הם עברו למכוניות צרפתיות רק בגלל התפוצצות האוכלוסיה שלהם במכוניות איטלקיות. אם תתקרב בשקט בלילה לפיאט, תשמע אותם מכרסמים חוטי חשמל ומעבירים קטעים באיטלקית.

נמרוד

פורסם

[quote name="שלומי"

מוזר, אני שמעתי את האגדה הזו אבל על מכוניות צרפתיות, הם שולחים גמדים בשביל ש יטפלו לך באוטו, אם אתה מבין למה אני מתכוון ...

נשמע הרבה יותר הגיוני. לא הבנתי למה התכוונת בעניין הגמדים הצרפתחפ, אפשר הסבר? :shock:

פורסם
[quote name="שלומי"

נשמע הרבה יותר הגיוני.

לא הבנתי למה התכוונת בעניין הגמדים הצרפתחפ, אפשר הסבר? :shock:

כן אני יעזור לך בהסבר של למה התכוון המשורר.

הגמדים הקטנים זה תירוץ לרכב הצרפתי שמתקלקל די מהר.

לדוג אתה משאיר את הרכב שלך בלילה כאשר אתה יודע שירדתה ממנו הוא היה מניע נוסע וכו...

אתה בא בבוקר נותן סטרטר והסטרטר לא עובד מניע את הרכב בדירדור ואז מגלה שגם אין לך בלמים.

את זה הגמדים עשו אתה מבין.

פורסם
[quote name="שלומי"

נשמע הרבה יותר הגיוני.

לא הבנתי למה התכוונת בעניין הגמדים הצרפתחפ, אפשר הסבר? :shock:

כן אני יעזור לך בהסבר של למה התכוון המשורר.

הגמדים הקטנים זה תירוץ לרכב הצרפתי שמתקלקל די מהר.

לדוג אתה משאיר את הרכב שלך בלילה כאשר אתה יודע שירדתה ממנו הוא היה מניע נוסע וכו...

אתה בא בבוקר נותן סטרטר והסטרטר לא עובד מניע את הרכב בדירדור ואז מגלה שגם אין לך בלמים.

את זה הגמדים עשו אתה מבין.

האכלת אותו בכפית של כסף, עכשיו אתה צריך לשים אותו על הכתף, אולי יש לו טיפה לפלוט. או אולי קצת גזים.

• תוכן חדש...