Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השמשת למברטה - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום למברטה מודל 65, 150 סמק, מקורית עם כמה חלודות שטחיות, אך בסה"כ נראת טוב לגילה.

אני מתכוון להכניס אותה לשיפוץ. אין לה טסט כבר כ-7 שנים, וכמו כן עדיין לא רשומה כאספנות. בימים הקרובים אנסה להניע אותה. מה אני צריך לעשות בכדי להחזיר אותה לכביש?

פורסם

לפני ההנעה פתח פלאג שפוך למנוע קצת משמן התערובת של האופנוע, שלב להילוך ודחוף לאט את הלמברטה בכדי לשמן את הצילינדר! אח"כ נקה קרבוקטור פלאג, בדוק שלמות צינורות דלק, שמן גיר, ברקסים ואז תוכל להפעיל אותה בבטחה (אחרי ששמת דלק מעורב בשמן כמובן) גש למוסך קרוב קבל אישור בלמים ואישור לטסט רכב מיושן וגש לעשות לה טסט, אם טרם רשמת אותה על שמך זה הזמן לעשות זאת, העברת בעלות, אחרי העברת הלמברטה לסטוטוס אספנות אינה מצריכה טסט, אבל על מנת לבטח אותה ב"פול" היא צריכה להיות על שמך, ביטוח חיוני לטסט! גם אני מתעתד בקרוב לשפץ למברטה מודל 67...שלח תמונות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כן, אתה והבעלים הקודם ניגשים למשרד הרישוי תמורת אגרה של 60 ש"ח כמדומני, הלמברטה משנה סטטוס לאספנות, משם לדואר להעברת בעלות על שמך, אל תנסה לעשות זאת במשרד הרשוי, כי הם יערימו עליך קשיים סתם, העברת הלמברטה לסטטוס אספנות משחררת אוטומטית את ההקפאה וההורדה מהכביש בגלל אי תשלום אגרות, הסטטוס החדש מבטל את הצורך בכל הבירוקרטיה, בדואר העברת הבעלות על שימך הבאת הלמברטה למצב תקין לטסט, החלפת מס' הרישוי לרישוי אספנות, רצוי לבצע בשלב זה ישור קו מכאני בסיסי לרמה טובה, ולמראה טוב! יש חשיבות בעת מעבר הטסט לצורה של הכלי כשמגיע כלי שניראה טוב ומטופל יעבור בקלות יחסית את הטסט!-בהצלחה-רן

פורסם
קודם כל תתחדש. תמונות לא יזיקו. נכון יש אפשרות להעביר בעלות ללא טסט רק שהרכב רשום כאספנות

גם רכבים שהם לא אספנות מנסיון ללא טסט עד 3 חודשים.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אז כך ,התנעת הלמברטה הצליחה ,הונעה בקלות יחסית

אך יש הרבה סתימות בקרבורטור ומגמגמת הרבה ,הברז נסתם ויש הרבה משקעים של שמן יבש במיכל דלק

,אז קדימה לשיפוץ,תמונות בקרוב .טיפים יתקבלו בברכה

פורסם

LAMBRETTA-MEN, זה נידמה לי- או שחסר לך אוויר, לפחות בגלגל הקידמי?:shock:

רזי, תתחדש על הלמברטה- תמיד אהבתי את הקטנוע הזה!

רן- נו, מה עם התמונות של ה"נסיכה" החדשה- הסופי לא מקנאה?:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמונות בקרוב (אני מקוה) זה לא כלכך תלוי בי! והיום כינראה נולדה אחות גדולה לסופי, ראלי 200 מודל 71 תחזיקו אצבעות-רן

• תוכן חדש...