Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DODGE קורונט 1968

yosi cadillac
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר עזרה באיתור פרטים ותמונות של הדגם, מדובר ב 4 דלתות.עזרה זו מתבקשת אחרי חיפוש מעמיק ומתיש בגוגל.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

התמונה העליונה זו 68 התחתונה לא נראה לי זו כבר מתחילת שנות ה 70.

GMC SAFARI 4.3 1989

פורסם

תמשיך לחפש עוד הרבה, כשתמצא תהיה מילונר, ב 68 היתה רק הורסיות המטורפות "סופר בי" , R/T, רואד רנר עם 2 דלתות!

בינתיים נמכרה הפלימוט בלוודיר 4 דלתות שבעצם הייתה זהה לחלוטין לקורונט.

800px-PlymothBelveder.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כשתמצא תהיה מילונר, ב 68 היתה רק הורסיות המטורפות "סופר בי" , R/T, רואד רנר עם 2 דלתות!

תרשום על הצ'ק "עצמי" , תחתום מאחור, ותעביר לכתובת שאשלח בה"פ:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1968-dodge-coronet-500_W0QQitemZ120140537201QQcmdZViewItem?hash=item120140537201

היו בהחלט גרסאות סדאן 4 דלתות עממיות, ולא רק גירסאות שרירים. חלקן אפילו שירתו כמוניות באותה תקופה.

נמרוד

פורסם

נמרוד,

אני בשוק, בדקתי ואתה צודק, אני תמיד הייתי תחת הרושם שב 68-69 הייתה תקופת תפר בין מודלים ואז היו רק הגרסאות החמות, אבל, טעיתי.

מצטער על ההטעיה.

לאו ריידר - כמו שאתה רואה, לא דגם ה 70 ולא 72 נראות כמו 68 (שהרגע גיליתי שקיימות :wink: )

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקלאסיק קאר מפורסמת קורונט 1968 לטענת בעלת הרכב,הרכב עם טסט עד סוף אוגוסט מחיר נדרש 10K גמיש ביותר עקב עזיבת הארץ.הרכב פורסם ע"י ידידנו אילן זלינגר אולי הוא יוכל להוסיף פרטים,מי מרים את הכפפה?

GMC SAFARI 4.3 1989

פורסם

בגירה הנה קורנט מ-68 , נראית כמו משפחתית ממוצעת.. , עד שמסתכלים מתחת למכסה מנוע...:twisted:

http://www.moparmusclemagazine.com/featuredvehicles/mopp_0608_1967_dodge_coronet_station_wagon/photo_06.html

אגב , מישהו יודע אם ה-528 היה אופציה בכלל?? , אני דיי בטוח שלא אבל יכול להיות שאני טועה..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...