Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב זה נישמר במצב מקורי ללא בעיות, ראו תמונות. רכב נדיר בארץ. שוקל מה לעשות, לימכור או לחכות לאספנות. היום אין לו טסט.

אופל 022.jpg

אופל 009.jpg

אופל 008.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב שמור ויפה. הכסף שתקבל עבורו כיום, וגם בעתיד לא גדול, ואם לא לחוץ לך לפנות מקום או להרוויח כמה אלפים, תשמור ותשמר בשביל הנשמה - כמו שכולנו עושים.

כי יום אחד תצטער שמכרת, ועוד במחיר מצחיק.

משכנתא זה קל

פורסם

באם לא תסע עם הרכב אני ממליץ למכור - ערך רב לא יהיה לו גם עם הגיעו לגיל האספנות, ואם תשמור אותו ללא שימוש תאלץ לבצע שיפוץ מלא של מרבית מכלוליו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

היא כל כך חסרה בתמונה הזאת :-P.

אני שואל את עצמי את אותה שאלה בדיוק כבר המון זמן,

ולא החלטתי עדיין. 8 שנים זה המון זמן.

CIMG1052.JPG

פורסם

לדעתי, תמכור!

האוטו כבר עכשיו ללא טסט, אם תעמיד אותו המכלולים שכרגע תקינים יתקלקלו מעמידה וחלקים שכבר עכשיו לא קל למצוא, עוד 8 שנים יהיו כמעט בילתי אפשריים למציאה.

היום עם טסט אולי תמכור אותו ב 4-5 (בלי לפגוע, אני חושב שהבנת שבמחיר שפירסמת לא תמכור), עוד 8 שנים, ללא טסט 9 שנים ובמצב שהוא יתדרדר אליו, תגיד תודה אם מישהוא יסכים לפנות אותה מהחצר שלך.

נצל את זה שהיא שמורה כ"כ יפה ותן למישהוא אחר להנות ממנה, או לחילופין, תעביר אותה טסט ותהנה ממנה אתה.

העמדה של אוטו כזה לאורך זמן היא גזר דין מוות לאוטו.

עריכה -- בקשר לכותרת, מדובר כמובן באופל קדט קופה. רמת גימור ברלינה. ולא בברלינה קופה. אם מישהוא רק ימצא לי כזאת SR, אני אהיה מאושר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד חמש שנים וחצי היא רכב אספנות. במושגים של אספנים, פרק זמן כזה הוא הרף עין...

לא כל כך קשה לשמור על האוטו בזמן הזה. להניע פעם בשבוע, לזחול קצת קדימה קצת אחורה... להעלות ולהוריד חלונות...

לעשות ווקס פעם בכמה חודשים, וזהו פחות או יותר.

באחד בינואר 2013 תיסע לתדלק ומשם למכון הטסטים באוטו נדיר, וזה שווה הכל. בטח יותר מכמה אלפי שקלים.

פורסם

אסף,

עם מלוא הכבוד שיש לי אליך אני חייב לשאול על סמך איזה מידע אתה כותב את העצות האלה?

פעם בשבוע הוא יתניע ויעשה קצת קדימה ואחורה ועוד 6 שנים האוטו פשוט יגש לטסט? ויעבור?

אולי גם שכחת את זה שהבוחנים ילבשו טוקסידו ויעמדו בתור אחד עם זר פרחים ואחד עם בונבוניירה?

רב הבוחנים יפתח שמפניה והעיתונות הבין לאומית תפצח בסדרת כתבות על האוטו בזמן שהפלשים יבזיקו באלפיהם ומיטב הסלבריטאים של הוליווד ימרפקו אחד את השני בנסיון להגיע לרכב ולזכות להצטלם לידו?

קצת רצינות:

1.אופל שעומד 6 שנים צריך הכנה רצינית ביותר, מקיפה ביותר ויקרה ביותר בכדי לגשת לטסט וגם לעבור אותו בהצלחה.

2. מנסיון של שיפוץ אופל מאותו שנתון, חלקים שמצאתי בקלות לפני 5 שנים ובזול, היום אני בקושי מוצא ועוד משלם הון עליהם.

עוד 6 שנים הוא בקושי ימצא חלקים בכדי לעשות שיפוץ מקיף לאוטו.

פורסם

יש כזו סטיישן לחלקים,

אם תרצה אני אפנה אותך לבעלים.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בגירה צודק, אולם רק בתנאי אחד, שהשריטה שלך לא עמוקה מספיק בשביל לפגוע במח.

רק משוגע אמיתי, ויש כאן הרבה כאלה, ישמור רכב כזה במשך כ"כ הרבה זמן עד שיגיע לאספנות, ואז ישקיע המון בשביל להעביר אותו טסט. רכב שעומד הרבה זמן לא קל להחזיר לכביש, בדוק האם אתה מסוג האנשים שישקיעו הון בכדי להחזיר רכב כזה לכביש, אם לא, פשוט חבל, חבל מאד, תן למישהו אחר להינות ממנו, גם אם תצטרך לוותר על קצת מזומנים.

בהצלחה.

פורסם

שמור עליו!!! ועוד 6 שנים כן היו לה חלפים. כי הרבה חלפים מתאימים מדייהו.

לי יש פיאט 127, לפני 10 שנים היו לה חלפים וגם היום וגם בעוד 5 שנים.

סע או תעמיד זו כבר ההחלטה שלך. העיקר תחשוב לפני המעשה!!!:wink:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
שמור עליו!!! ועוד 6 שנים כן היו לה חלפים. כי הרבה חלפים מתאימים מדייהו.

לי יש פיאט 127, לפני 10 שנים היו לה חלפים וגם היום וגם בעוד 5 שנים.

סע או תעמיד זו כבר ההחלטה שלך. העיקר תחשוב לפני המעשה!!!:wink:

שום חלק לא מתאים מדייהו לדגם זה,

בדגמים המאוחרים יותר של אופל קיימת אפשרות כזאת.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

עזוב בחייך, 75 כ"ס מסורסים באכזריות ע"י תיבה אוטומטית ה-רכב לסבתא ננה...:lol: מכור! תשקיע במניות בנקאיות ובעוד עשר שנים קנה משהו טוב!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

75 כ"ס מסורסים אם זה היה 1300S, במקרה הזה מדובר ב 60 כ"ס מסורסים.

לפותח השרשור, אני קניתי כמו שלך בדיוק רק 1300 S במצב מכני מדהים ובמצב חיצוני גרוע עם טסט לחצי שנה ב 2500 ש"ח.

גיא 127,

אתה צודק, גם בעוד 10 שנים יהיו חלקים רק שאם היום יש לו רכב במצב מעולה אז החלקים שהוא צריך מדי פעם זמינים ויחסית זולים.

לשיפוץ עוד 6-7 שנים הם יהיו יותר נדירים, יותר יקרים והוא יצתרך הרבה חלקים בו זמנית בכדי להשמיש את הרכב.

אז הוא יצתרך לעשות הערכת מצב חדשה, האם ה"גרוטאה שלא התניעה 7 שנים וזרוקה בחצר" שווה 2000 יורו בחלקים לפני עבודה ומעמ.

ואני שוב מנדנד, מי עוזר לי למצוא SR?

הכרתי בזמנו 2 לבנות בארץ,הן נראו ככה:

sr.jpg

• תוכן חדש...