Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

ברשותי כיום מאליבו חדשה, דבר שהחזיר אותי לילדותי בשנות ה 70.

התחלתי להרהר ברצינות על מימוש חלום קטן(אולי גדול) בדמות רכב אמריקאי משנות ה 70.

באתר הישראלי שהלינק שלו למטה מצאתי כמה אטרקציות. הבנתי שאת כל כאב הראש הבירוקרטי הנוראי למדי של יבוא רכב אספנות הם עושים. זה יקר יותר אולי ומוגבל בהיצע אבל מספיק לי...

מצאה חן בעיני הלינקולן שבתמונה. יד ראשונה, נתוני קילומטראז' נהדרים וכנ"ל לגבי מצב חיצוני(על פניו לפחות).

http://oldcars.co.il/php42/car_details.php?Id=65

נעזוב לרגע את העלות הנקובה באתר(שלה יש להוסיף עמלה ליבואנים וכו').

1.אם אחשוב להשתמש ברכב ליומיום, לאיזו תצרוכת דלק אני צריך לצפות? 4 קמ' לליטר או משהו דומה?

2. תיקונים, החלפת חלקים וכו'---יש מוסכי שרות ו/או מוסכים שיכולים להתמודד עם רכיבי מכונית כזאת בארץ?

3. ביטוח?

* ....היבואן שבלינק למעלה (סולל שמו) נחשב לרציני?

הבנתי מהודעות בפורום בעבר שהוא בחור לעניין.

כאמור, אלה מחשבות ראשוניות.

להערות/הארות אודה.

יום טוב,

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

1. אני מצטער להחזיר אותך לקרקע המציאות, אבל אתה לא תשתמש בה ליום יום. קשה למצוא חניה לאורך של יותר מחמישה מטרים, יכאב לך הלב שהיא תשרט וכל מיני ילדים יפתחו עליה לונה פארק וכן, אתה יכול לראות צריכה של 1:4 אפילו מהצד התחתון... המנוע הוא 7,500 סמ"ק.

2. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת לתחזק רכב כזה בארץ. מכוניות אמריקאיות הן בין הקלות ביותר לתחזוקה כאספנות כי יש שוק אדיר של חלפים זמינים מהאינטרנט ויש מספיק בעלי מקצוע בארץ שיודעים לבצע את התיקונים והטיפולים.

לגבי הביטוח והיבואן אין לי מספיק ידע כדי להגיב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

1. אל תחשוב על שימוש ברכב ליום-יום - צריכת הדלק תהיה בשמיים, בגלל הגודל ידפקו אותך בחניה על ימין ועל שמאל, והכי חשוב - ברכב אספנות אסור לנסוע בשעות 7-9 בבוקר, כך שזה לא פרקטי ליום-יום.
  2. אין בעיה לתחזק כזה רכב בארץ.
  3. היבואנים, ידידיה ואלון סולל (אב ובנו), הם חברים וותיקים במועדון החמש, ומהכרות אישית ארוכה הם אנשים מקצועיים והגונים.
  4. פונט בגודל 2 מספיק - לא צריך אותיות בגודל של פוסטר :wink:.

בהצלחה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם כבר אולי תשקול את דגם שנות ה60. קלאסי ביותר! (אבל בטח יותר יקר...)

http://www.old-cars.net/cars/1965Lincoln-lg.JPG

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

חן חן למשיבים.

אגב, לאקזמפלר שאת הלינק שלו הבאתי למעלה מנוע של 4.6 ליטר ולא כפי שמישהו ציין קודם. זה לא עושה אותו לחסכוני מן הסתם אבל.....אולי..

בעיות חנייה אינן אקוטיות(קשות במיוחד) בבירת הנגב או בין אילת לאשדוד (וזה עיקר תחום נסיעותי). אני מוצא מקום למאליבו שמגרדת את ה 5.0 מטר(4.80 בערך) ללא בעיה מיוחדת ולכן אני מקווה ש 6.0 מטרים לא ישנו את העניין באופן מהותי. במרכז הארץ זאת לא אופציה מן הסתם....

אני נטרד בעיקר משום תצרוכת הדלק שתכפיל או תשלש את עלויותי השנתיות בתחום זה. אעשה עוד חושבים, זה בטוח.

ניתן ליבא ללא האוריינטציה של "רכב אספנות" ואו אז מגבלת 07:00-09:00 בבוקר לא תחול עלי?

תודה למשיבים....

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
1. אני מצטער להחזיר אותך לקרקע המציאות, אבל אתה לא תשתמש בה ליום יום. קשה למצוא חניה לאורך של יותר מחמישה מטרים, יכאב לך הלב שהיא תשרט וכל מיני ילדים יפתחו עליה לונה פארק וכן, אתה יכול לראות צריכה של 1:4 אפילו מהצד התחתון... המנוע הוא 7,500 סמ"ק.

2. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת לתחזק רכב כזה בארץ. מכוניות אמריקאיות הן בין הקלות ביותר לתחזוקה כאספנות כי יש שוק אדיר של חלפים זמינים מהאינטרנט ויש מספיק בעלי מקצוע בארץ שיודעים לבצע את התיקונים והטיפולים.

לגבי הביטוח והיבואן אין לי מספיק ידע כדי להגיב.

נא לא לשכוח את הגזרה, התקנה המחודשת של החברים החביבים ממשרד התחבורה. כל חלק שיגיע לארץ חייב גם אישור של משרד התחבורה על מנת לשחרר אותו.מהמכס

כלומר אם ידידנו שייבא לארץ את מכונית חלומותיו ייבא איזה מראת צד חשמלית, אולי מסנני אויר ושמן ורצועות למנוע,

יהיה חייב באישור הנ"ל.

פורסם
חן חן למשיבים.

אגב, לאקזמפלר שאת הלינק שלו הבאתי למעלה מנוע של 4.6 ליטר ולא כפי שמישהו ציין קודם. זה לא עושה אותו לחסכוני מן הסתם אבל.....אולי..

בעיות חנייה אינן אקוטיות(קשות במיוחד) בבירת הנגב או בין אילת לאשדוד (וזה עיקר תחום נסיעותי). אני מוצא מקום למאליבו שמגרדת את ה 5.0 מטר(4.80 בערך) ללא בעיה מיוחדת ולכן אני מקווה ש 6.0 מטרים לא ישנו את העניין באופן מהותי. במרכז הארץ זאת לא אופציה מן הסתם....

אני נטרד בעיקר משום תצרוכת הדלק שתכפיל או תשלש את עלויותי השנתיות בתחום זה. אעשה עוד חושבים, זה בטוח.

ניתן ליבא ללא האוריינטציה של "רכב אספנות" ואו אז מגבלת 07:00-09:00 בבוקר לא תחול עלי?

תודה למשיבים....

דני

נפח המנוע הוא אכן 7500 ובפרסום הכוונה היא באינצ"ים 460 אינ"ץ ולא 4.6 סמק,ואכן כן היא אוכלת 1ל 4 כמו גדולה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

הי,

אל תשכח שאם תיסע בה יום יום גם הבלאי שלה ייגבר, נראה לי חבל קצת...

בכל מקרה עושה רושם שאם תביא אותה תצטרך עוד רכב ליום יום.

מקווה שיסתדר לך כי היא באמת נראית מדהים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...