Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צילמתי מכונית ביוון ,אני רוצה לדעת פרטים עליה איזה סוג זה אם אפשר

IMG_1344.jpg

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

בצע חיפוש בפורום על טריומף ספיטפייר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האם הרכב צולם באתונה במקרה?

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
האם הרכב צולם באתונה במקרה?

הרכב צולם בכרתים.

פורסם

רני אז למענך עשיתי קצת בירור.

הרכב הוא טריומף ספיטפייר MK2 1966, הרכב הוא יד ראשונה ושייך ליווני - ישראלי שחי ביוון ויש לו שם חברה גדולה לפרסום והפקת סרטים. הרכב נרכש על ידו חדש ומאז נמצא בשימושו. את הרכב ניתן בד"כ לראות או בפורטולאפתי בבית הקיץ שלו או באתונה בבית שלו. מידי פעם הוא מטייל עם הרכב ביתר חלקי יוון. הרכב אינו למכירה בשום מחיר.

אלפא 164.

פורסם
רני אז למענך עשיתי קצת בירור.

הרכב הוא טריומף ספיטפייר MK2 1966, הרכב הוא יד ראשונה ושייך ליווני - ישראלי שחי ביוון ויש לו שם חברה גדולה לפרסום והפקת סרטים. הרכב נרכש על ידו חדש ומאז נמצא בשימושו. את הרכב ניתן בד"כ לראות או בפורטולאפתי בבית הקיץ שלו או באתונה בבית שלו. מידי פעם הוא מטייל עם הרכב ביתר חלקי יוון. הרכב אינו למכירה בשום מחיר.

:lol::lol:וואלה ענק אתה מאיפה האינפורמציה הזו אגב חנתה לידו Z4 משהו עצבני ביותר, וואלה תודה

פורסם
:lol::lol:וואלה ענק אתה מאיפה האינפורמציה הזו אגב חנתה לידו Z4 משהו עצבני ביותר, וואלה תודה

:lol::lol::lol: רני אני מכיר את הרכב וגם נהגתי עליו :lol::lol::lol: הוא שייך לחמי לשעבר הוא זה שהכניס לי את השגעון לספיטפייר ולכן היום אני משפץ אחת משלי.

אלפא 164.

פורסם
:lol::lol::lol: רני אני מכיר את הרכב וגם נהגתי עליו :lol::lol::lol: הוא שייך לחמי לשעבר הוא זה שהכניס לי את השגעון לספיטפייר ולכן היום אני משפץ אחת משלי.

חמך לשעבר זה טוב :lol::lol: וואלה אחי יש לך שיגעון יפה הלוואי עלי מקום לשפץ וזמן,זה יתגשם מתי שהוא:?

• תוכן חדש...