Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,אתה רואים נכון,פיאסטה שחתכו לה את הגג-חבל!,

אחר כך נתפלא לאן נעלמו כול הרכבים שהיו נפוצים בכבישים.:-(

04072007010pq6.jpg

04072007011kb6.jpg

04072007012hb9.jpg

04072007014ga3.jpg

*קרדיט לבחור מסקאאלה על התצפית.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הדבר הזה נפוץ מאוד במושבים .

לוקחים רכב מכול סוג שאין לו טסט מורידים לו את הגג ונהיה רכב קיץ לנסיעה במושב לצרכניה, בריכה, מגרש לא צריך להוציא אותו מהמושב כי בכול מושב יש גם תחנת דלק לכיף של גיל הנערים.

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

סכנת נפשות... האוטו הזה יכול להתקפל לשנים אם עולים על באמפ.

אם כבר, היו הסבות חוקיות של פיאסטה, שבוצעו ע"י חברת Crayford הבריטית:

9x0x1_0.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ממש רכב פוזה. רק ללכת לעשות זארד בטיילת.

אגב, לא מזמן (או שכן מזמן?) היה פרק בטופגיר, שלקחו רנו אספאס (ועוד כמה מיניוואנים) והורידו את הגג. השאסי נשבר לשניים לאחר נסיעה קצרה.

פורסם

למי שפיספס בעבר...שידור חוזר (כן גם אני הייתי כזה פעם)

http://www.youtube.com/watch?v=a5uLqYJ7J1A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כן,אתה רואים נכון,פיאסטה שחתכו לה את הגג-חבל!,

אחר כך נתפלא לאן נעלמו כול הרכבים שהיו נפוצים בכבישים.:-(

*קרדיט לבחור מסקאאלה על התצפית.

עידן

השאלה המתבקשת היא , האם יש גבול לטמטום ? האם יש גבול לבורות ? האם זה השיא ?

פורסם

אתה טועה .

השאלה המתבקשת היא , האם יש צורך לצטט את כל ההודעה כולל התמונות ?

באמת אין צורך, ולכן האח הגדול מחק אותן :twisted:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הגבול לטימטום כנראה נמצא איפושהו בין התגובות לתמונות הללו.

מה לא בסדר במה שהוא עשה? (ואני לא מתייחס לחוקיות, כמובן שזה לא חוקי בישראל) אני אחדד את השאלה, איך למען השם זה עניינכם מה הבנאדם עושה עם האוטו שלו ? לא הייתם רוצים להיות איתו ברכב בתאונה ? קודם שיזמין אתכם לסיבוב.

חבר שלי לקח אוטוביאנקי חמודה וחתך לה את הגג. אחלה רכב שבילים, היינו נהנים איתו מאוד בתור נערים.

ולגבי מראה, נו באמת אתם לא שמים לב שהרכב בתהליכי עבודה ? הצבע המשוייף והבודי פילר לא היוו רמז? :roll:

תפסיקו לעקם פרצוף על כל דבר.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון המשפר

אתה חושב שהרכב אחלה? שטחת בפננו את דעתך זוהי זכותך, יש רואים בדבר הזה איוולת ועוולה, אז בגלל שזה שונה מדעתך זה ראוי לכינוי טמטום?

אירית

פורסם

אני בהחלט מבינה אותך, ואת התיסכול, עדיין, יש לא מעט אנשים שחושבים ומרגישים בדיוק כמוך, לגבי שיפורים והיטרוד, הרי הנושא הזה נטחן לא פעם.

אולי אם הנושא של "היצירתיות" כפי שאתה קורא לה היה מוצג לפרטים כולל תוצאות, אז אולי היה זה גם מושך יותר אהדה.

לבוא ולצאת בהצהרות כמו למשל אני הולך לקרוע ת'צורה של הפורד ולהטרד אותה זה ברור שיביא עליהום, אבל אם הנושא יוצג כמו כל שיפוץ על שלביו ללא ספק שתהייה לכך אהדה יותר, לדעתי

שבת נפלאה

אירית

פורסם

עליהום על מה בדיוק? אני יכול לעשות עם הרכב שלי מה שאני רוצה, ואני לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד.

לתעד ולהציג זה רק מי שרוצה ויש לו את הסבלנות. אני נהנה מהרכבים שלי בעצמי ולא מעניין אותי מה מוצג כי אני לא בתחום לשם התצוגה.

אם הבחור רוצה לנהוג בפיאסטה שלו בלי גג - שיבושם לו. אם אני ארצה לשים מנוע של קורבט באסקורט ולעצב אותה ע"פ טעמי זאת זכותי, ואם ליאור רוצה לעשות מהטנדר פורד שלו מכונית של רדנקים שיהיה בריא :wink:

לתת דעה עניינית זה דבר אחד, לדחוף אף ולחטט בעניינם של אחרים זה דבר אחר.

שבת מתוקה מדבש,

ארנון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...