Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש י-ם 06/07/07

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכונים ובקשה למחר, שוחחתי היום עם בעלי המקום ובקשתי שוב, לבדוק את נושא ההנחה המגיעה לחברים שמגיעים למפגש, הובטח לי שמדובר בהנחה של 15% הבעייה היא שאין לנו איש קשר אחד עם המקום ולכן יש להזכיר בעת ההזמנה את דבר ההנחה, על מנת למנוע אי נעימות, הובטח לי גם ע"י הבעלים כי ידאגו לנו לכיסאות בחוץ כפי שהיו בפעמים הקודמות ונקבעה פגישה לצורך הקמת באר אקטיבי ואטרקציות נוספות במיוחד למשתתפים (הביצוע יקח שבוע או שתים). כמו כן בתכנון לצאת מיד לקראת סוף המפגש לסיבוב נסיעה במושבה הגרמנית ובקעה לצורך "פירסום" דבר הסניף והמועדון במטרה להגיע לכאלה שאינם יודעים עליו עדיין...בדבר המסלול יהיה תידרוך מסודר לפני היציאה!-מי שמגיע יש לדאוג לרכבים "יצוגיים" ולהרבה מצב רוח...להתראות מחר!

רן

DSCF4172.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אני אשמח למפה איך להגיע מהכניסה לירושלים (שוקל לבצע עליה לרגל :))

תודה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

וואלה מפות יתן לך את התשובה הטובה ביותר, הכתובת דרך בית לחם 7 במידת הצורך טלפן אלי בזמן אמת להכוונה מלאה-רן

0528418246

פורסם

עכשיו חזרנו, היה נחמד, הגיעו הגרעין הקשה וכמה מכוניות נוספות כולם מוכרות, סיבוב הדאווין ( ס.ד) היה אדיר, הרשתי לעצמי לעצור את התנועה למס' שניות עד שהשיירה יצאה מפתח מקום המפגש לכביש הראשי ואף אחד לא התלונן, השיירה עברה בשכונת י-ם ובמושבה הגרמנית, כשהיא קוצרת תשואות וציפצופים, לפעם הבאה הבטחנו לעצמינו לארגן דגלי מועדון ושלטים מאירי עיניים,

עדיין חסרות מכוניות רבות שבמוקדם ובמאוחר לא תהיה להן ברירה ויגיעו למפגש. כל אחד מהנוכחים התחייב להביא למפגש הבא עוד כמה רכבי אספנות להגדלת המצבה! הפתיע יובל שהגיע עם הרנו 16 ואישתו המקסימה...ועכשיו התמונות:

*כל המספרים גלוים באישור בעלי הרכבים!

DSCF4183.jpg

DSCF4181.jpg

DSCF4177.jpg

פורסם

היי רן ושאר החברים בירושלים.

כל הכבוד על ההתמדה,

תמשיכו ותחזיקו "גרעין קבוע קשוח", לאט לאט יצטרפו עוד חברים.

כשיהיה מזג אויר קריר יותר בטוח שאנשים ייצאו ביתר קלות מהמזגנים...

אגב, הרכב השחור הוא רובר?

האם יש לכם במפגש ירושלים שתי רובר, לבנה ושחורה?

שבת שלום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה אבי, לפעמים יש רגעים שבא לי לזרוק הכל, הירושלמים הם עם קשה וקשה מאוד לשכנע אותם לצאת באופן קבוע מהבית למפגש, אבל...בסוף ננצח! אכן רובר שחורה ורובר לבנה, הפרש של עשר שנים בניהם השחורה כמובן הקשישה מבין השנים, קוריוז מעניין, הצלם של ערוץ 1 (עופר) שמגיע למפגשים מדי פעם למרות שאין כרגע ברשותו רכב אספנות, היה הבעלים של הרובר הלבנה, כך שבפועל יש לנו שני רוברים, אקס אחד, ושני בעלי רובר! ישנה משפחה אב ובן שמגיעים באופן קבוע עם שני מכוניות אספנות, הפיאט האדומה והפורד הכחולה,(ברשותם עוד כמה רכבי אספנות בשלבי שיפוץ) המצולמות בתמונה הראשונה בשירשור, יש את יעקוב טורטן שמפתיע בכל מפגש עם רכב אחר, אנטולי מקפיד להופיע עם הבאס המיוחד שלו, אבל גם עם חיפושיות מיוחדות, ישנו בחור בשם רועי שיש לו כמה וכמה חיפושיות ומגיע עם הוריאנט הצהוב, משפחה נחמדה שברשותה שני חיפושיות זהובה וכחול מנוקד (שניהם צולמו) שמגעים בכל שבוע בחיפושית אחרת בכדי לא לקפח אף אחת! רנצ'וק שלא מחמיץ הזדמנות לעלות לי-ם, יוני והג'יפ הניפלא שלו (ויש לו עוד כמה אוצרות, שאני בטוח שיספר עליהם פעם, אחת אפילו למכירה!) בקיצור המון. הבעייה שעדיין לא הושרש אצל האנשים הצורך להגיע בכל שבוע! בניגוד למפגש אצלכם שהתחיל כמפגש חברים וגדל בצורה טובה ובריאה, אצלינו הכל התחיל מכלום ויש עדיין צורך לגבש את המשתתפים לחבורה אחת וזה לוקח יותר זמן ממה שחשבתי, הצורך אצל האנשים קיים אבל האילוצים האחרים כניראה גדולים עליהם! מתוכנן סיבוב ראווה בי-ם בקרוב כלקח מהמפגש האחרון שהיה קצר ומהנה, ערב גיבוש באחד היערות לצורך קירוב לבבות, ו... עד להכרזה הרשמית ב-3.8.07 אני מקווה שכב יהיה יותר טוב-רן

פורסם

רן קח את זה באיזי ואל תישבר, לאט לאט אני בטוח שיהיה בסדר גמור.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

רן כל הכבוד על ההתמדה, מאוד כיף להסתכל על התמונות מהמפגשים שהולכים ותופסים תאוצה.

מקווה בקרוב לפקוד את הבירה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רן,מי זה הרנצ'וק הזה שמגיע אליך כל שבוע?

נהגת שודים-הוצע לך כמה פעמים לעלות לעיר הבירה,והחל מיום חמישי הוולבו זכתה לשידרוג תנאים משמעותי;הורכב בה מדחס מזגן חדש,יפני למהדרין,ע"י הגדול מכולם בני ל,וכעת המזגן מקרר חבל"ז-תענוג!

תוכלי להרגיש לשעה קלה כמו שר בממשלה בתחילת שנות ה 70'..

שישי הבא כולם,אבל כולם עולים לירושליים,ובלי תירוצים!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבטחתי ואני אגיע :oops: פשוט הוצע לי במקביל להגיע למפגש בתל אביב על ZZR600 :oops:.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...