Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לו קרבורטור של solex עם פתח אחד. מחר אני יצלם לך אותו ויעלה את התמונה שלו.

זה קרבורטור בדיוק כמו של הפורד אנגליה.

אני חושב שאתה יכול לחבר כל קרבורטור של solex עם שתי ברגים למטה, אם אני לא טועה לפורד פיאסטה משנות ה70 עד שנת 83 יש קרבורטור שיכול להתאים לך.

יכול להיות שיש לי אחד כזה במחסן שלי אני יבדוק לך את זה גם מחר בבוקרץ

ירין אלקיים

פורסם

לדעתי, גם לאסקורטים הישנים היו קרבורטורים דומים (MK1\ MK2), ומן הסתם, גם לקורטינה MK1... אם זה ככה, היו לי פעם כמה (מאסקורט שלי, ז"ל :cry: ), רק שלדעתי כבר זרקתי אותם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לדעתי, גם לאסקורטים הישנים היו קרבורטורים דומים (MK1\ MK2), ומן הסתם, גם לקורטינה MK1... אם זה ככה, היו לי פעם כמה (מאסקורט שלי, ז"ל :cry: ), רק שלדעתי כבר זרקתי אותם...

אכן זה אותם קרבורטורים. איך זרקת? איפה, תגיד ומה קרה עם האסקורט?

חיים, מה בדיוק אתה רוצה לדעת? בעיקרון זה קרב' פשוט ביותר שלא חושב על חסכון לא על זיהום אויר אלא רק על לערבב דלק עם אויר. :lol: עיקרון זה עושה אותו עמיד במיוחד אבל לא מפתיע ולא חסכוני במיוחד. אישית אהבתי אותו מאוד, אבל אצלי זה סיפור נפרד...

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

האסקורט שלי הייתה לפני כמה שנים "ה"אסקורט של האיזור ת"א (טוב, לדעתי הבלתי-אובייקטיבית, כמובן :wink: )- קופה MK1 צהוב משופץ ונוצץ, אנגלי מקורי (לא של תע"ר) שהיה נראה כמעט חדש ומקורי מבחוץ ומבפנים! עשיתי לה פחחות וצבע כמה פעמים!

רק מה - קודם הייתה לי תאונה שמישהו ניכנס בי, וביטוח רצה להשביט לי אותה, נאלצתי להוסיף כסף מכיסי כדי לתקן אותה (אף ע"פ שאחר היה אשם בתאונה), ושבוע אחרי שסידרתי אותה, מישהו בלילה בלי שראיתי ממש מחץ לה את ה"תחת" בינו ולבין אסקורט השניה שלי, שעמדה לידה! זה היה "קש ששבר את גבו של הגמל" :cry::cry: ! פשוט התייעשתי.... עוד נסעתי אתה ככה קצת, בדיוק ניגמר לה הטסט, ואז מצאתי אהבה חדשה - הקאפרי האדום הנטוש! היא עוד עמדה אצלי כשנתיים, אחר כך איזה שכן קנה אותה, אצלו היא גם עמדה, עד שעיריה לקחה אותה.... זהו סיפורה העצוב של האסקורט הצהובה שלי, והאמת - עד עכשיו אני מתגעגע אליה... :cry:

אני אבדוק - אולי נשאר לי עוד איזה קרבורטור, אבל לדעתי זרקתי אותם די מזמן, לאחר שלא היה לי מה לעשות איתם... בכלל, היו לי מלא חלקים, הייתה לי אפילו עוד אסקורט מושבטת, שפשוט גנבו לי אותה עם כל חלקים... איזו אסקורט יש לך אגב?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חבל, ממש חבל.

לי יש MK1 וMK2, שתיהן של תע''ר. כמעט קניתי עוד אחת רק בגלל שריחמתי עליה שהיא סתם עמדה אצל מישהו בחצר. אבל כשניגשתי אליו עם הצעה סבירה, התחיל לספר לי סיפורים וביקש בערך פי 3 ממה שיכולתי לתת ופי 5 ממה שהיא הייתה שווה באמת...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• תוכן חדש...