Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט סוסיתא החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ויש מפעל שהולך לייצר סוסתיאות חדשות והם מחפשים עיצובים לדגם החדש ולכם היו נותנים אפשרות לצייר להם את הדגם החדש. מה אתם היתם מעצבים להם?

וגם אם יהיו נותנים לכם לתת שם חדש לדגם החדש איזה שם איתם נותנים?

בקרוב אני יעלה את העיצוב שלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שאלה פשוטה והגיונית:

1. הייתי מחייה את הסברה, מנוע מרכזי, פייבר קרבון במקום פייבר גלאס, שילדת אלומניום נמוכה, הגה מתקשר, שני מושבי עור, וגג מתחלף...מערכת תאורה מודרנית ו....זהו.

2. טנדר סוסיתא 4X4 גוף אלומניום, מנוע בריא, מראה רטרו, מרכב משתנה, מתלים הידראולים חשמלאיים.

3. כרמל דוכס ספורט קופה, שילדת C מאלומנים, משקל לא יותר מ-900 ק"ג מנוע מעל 120 כ"ס, מתלים נמוכים צמיגים חתך נמוך.

4. הגיע הזמן שלסוסיתא יהיה גם דגם דו"ג, קאסטום סטייל!

5. כרמל TOP מרכב סולם בסיסי, שתי מושבים, מנוע צנוע, גג בד נפתח, גלגלי פלדה, איבזור בסיסי מחיר מתחת ל-50000 ש"ח.

6. גרנד גילבוע, מנוע 6 צילנדר 2200 CC ארבע דלתות סדאן או גירסת החמש דלתות, רמת לקצ'ורי.

7. כרמל MOFREZA ארבע דלתות מנוע 1600 אוטומט (איחס) סאן רוף ומדבקת טורבו כאופציה!

נבחרת צברית מנצחת-רן

רכב.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני הייתי מחייה את מרלין מונרו (ללא קשר לבולמים):twisted:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...