Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר לייבוא..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית שהיא אינה אספנות\קלאסית ? סליחה על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניין..ואני רוצה ללמוד כמה שיותר בתחום זה.

עוד שאלה..ברצוני לייבוא מארה"ב אולדסמוביל 88 דלתא רויאל אל לס שנת 1992 שמחירה עומד בערך על 3-4 אלף דולר..בחישוב מהיר כמה בערך הכל יעלה ? בלי שיפוץ בארץ וכו..

ושוב סליחה על הבורות :\

פורסם
מכונית שהיא אינה אספנות\קלאסית ? סליחה על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניין..ואני רוצה ללמוד כמה שיותר בתחום זה.

עוד שאלה..ברצוני לייבוא מארה"ב אולדסמוביל 88 דלתא רויאל אל לס שנת 1992 שמחירה עומד בערך על 3-4 אלף דולר..בחישוב מהיר כמה בערך הכל יעלה ? בלי שיפוץ בארץ וכו..

ושוב סליחה על הבורות :\

היי

ההגדרה ל"רכב אספנות" בישראל הינה רכב שגילו שלושים ומעלה .

בישראל כמו בישראל דינה של פרארי 308 GTB כדינה של חיפושית , כולן קלאסיות ורכבי אספנות (כל עוד גילן עובר את השלושים),לכן תוכל ליבא רק רכב שגילו עולה על שלושים לא משנה אם זה אולדסמוביל או פרארי או לחילופין רכב "חדש" שגילו 3 שנים ומטה ,לשאלתך לא תוכל ליבא אולדסמוביל שנת 92 מכיוון שאינה עומדת בתנאי היבוא האישי. בהצלחה

פורסם

ועוד דבר קטן, בגלל עלויות ההובלה והמיסים המטורפים יעלה לך היבוא שלה כמו 2 "ישראליות" זהות או דומות.

אמריקאיות בנות 14-18 שנה נסחרות בישראל במחירים נמוכים מאד וגם אז,ההיצע עולה על הביקוש.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הביקוש הוא נמוך אתה צודק, אך אני ממש מתקשה למצוא את המכונית בארץ. עד לא מזמן הייתה לי אחת כזו אך מסיבות כאלה ואחרות נאלצנו לוותר עליה.

• תוכן חדש...