Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מנגנון של חלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לתקן את המנגנון של החלון במיני

מישהו מכיר בעל מקצוע באיזור ראשון או תל אביב?

והאם כדאי לתקן או שיותר זול כבר לקנות חדש (מרכב לפירוק)?

תודה

פורסם

שלום לך

איזו בעיה יש לך ?, אם תוכל לפרט , המנגנון פתיחת החלון במיני הוא פשוט .

במידה ובכל זאת תצטרך מנגנון פתיחה של החלון , פנה אליי ואני אשמח לעזור .

[email protected]

בברכה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

החלון נתקע כשאני מנסה לפתוח או לסגור אותו

פרקתי אותו ולא ראיתי משהו שבור

השאלה אם כדאי לקחת לבעל מקצוע או שכבר יהיה לי יותר זול לקנות חדש(גם באזור או חולון אם מישהו מכיר זה טוב)

פורסם

שלום לך

החלון במיני , ואני מניח כמו בשאר הרכבים , אבל בכל מקרה במיני

יושב על שתי מסילות שתופסות את החלון , יכול להיות מצב שחלון זכוכית יצא מאחת המסילות ואז כשהוא עולה או יורד הוא עושה את זה בצורה עקומה .

פשוט צריך לבדוק את המסילות הנ"ל , תפרק את הכיסויים של הדלת , תפרק את ברגי המנגנון ותבדוק את נושא המסילות , תנסה שוב.

לא תסתדר אני אשמח לעזור לך .

כמו כן יכול להיות מצב שבמשך הזמן המסילות החלידו ואז הם כבר לא תופסות את החלון זכוכית כמו פעם , מומלץ להחליף את המסילות הנ"ל במידה והם כבר חלודות , במידה ולא תלחץ עליהם קצת שיחזיקו טוב יותר את החלון .

בברכה שבוע טוב

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

• תוכן חדש...