Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה: אולדסמוביל CUTLASS CLASSIC70 קיים עוד בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני מדבר על ה"ייצור" שעונה להגדרה "מכונית שרירים קלאסית" בארה"ב, וכשמו כן הוא - היה מיוצר בשנת 70', דגם סגור, לא קבריאולט (שאותם דווקא יש יותר). פעם היה כזה בבת-ים, לפני כמה שנים טובות, שחור עם פסים לבנים על הגג, אפילו עמד הרבה זמן באחת מחצרות. רק שאז הייתי פחות עקשן (או יותר עסוק בדברים האחרים, איך שתירצו), ולא מצאתי של מי היא :cry::cry::cry:

וככה היא נעלמה, ללא עקבות, מקווה לפחות שלא למגרש גרוטאות כלשהו :x

המכונית הזו היא אחת מאהבות הגדולות שלי בכל הזמנים, ורציתי לדעת, האם לפחות ישנן עוד כאלה בארץ?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וואללה! רק הצבע לא נכון :) -חייב, אבל חייב להיות שחוווורררר!!!!! 8)8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לאבא של חבר שלי היתה כזאת אדומה עם גג לבן - לא ידוע לי מה גורלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לסוחר רכב מול קניון איילון, קבריולט (לא זוכר את הצבע אולי אדומה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
(אני מדבר על ה"ייצור" שעונה להגדרה "מכונית שרירים קלאסית" בארה"ב, וכשמו כן הוא - היה מיוצר בשנת 70', דגם סגור, לא קבריאולט (שאותם דווקא יש יותר). פעם היה כזה בבת-ים, לפני כמה שנים טובות, שחור עם פסים לבנים על הגג, אפילו עמד הרבה זמן באחת מחצרות. רק שאז הייתי פחות עקשן (או יותר עסוק בדברים האחרים, איך שתירצו), ולא מצאתי של מי היא :cry::cry::cry:

וככה היא נעלמה, ללא עקבות, מקווה לפחות שלא למגרש גרוטאות כלשהו :x

המכונית הזו היא אחת מאהבות הגדולות שלי בכל הזמנים, ורציתי לדעת, האם לפחות ישנן עוד כאלה בארץ?

שלח לי הודעה פרטית , הייתה כזאת בזמנו לחבר שלי (יד 1!) , הוא מכר אותה לפני 4 שנים. אולי הוא יוכל לתת את המספר של הקונה...

• תוכן חדש...