Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-עצוב-

אבל אני יכול להבין, אני לא יכול לדבר בשם בעל רכב, אבל יכול לדבר בשמי, לפעמים האהבה מתה, ואין מה לעשות, מה שהתחיל כסיפור אהבה סוער, החוויות המסעירות הריגוש השינוי, ההפתעות, נספג מהר בתוך השיגרה הרותחת, החסרונות צפים ועולים ולפעמים משקלם גובר על הסכום הכללי והרומנטיקה, מזמן למי שזוכר, רכשתי חלום בגרות, הונדה 50 והיא העסיקה אותי יומם ולילה. לכל מקום בארץ רצתי אחרי חיפוש חלקים וחלפים עבורה והכרתי בזכותה המון אנשים מענינים ונחמדים (מאוד). אבל בחלוף הזמן כאשר ההתאהבות והסינוור עברו נפקחו עיניי הבנתי כי הדבר הטוב ביותר שהיה עבורי בגיל 16 אינו מה שאני צריך עכשיו בגיל 42 למרות הנוסטלגיה ולמרות הרצון, שיגרת החיים מחייבת אותנו לעשות שיקולים רציונאלים אחרים, ודבר אחד בא על חשבון דבר אחר ולא ניתן להחזיק בכל! בימים אלה אני נפרד מהנסיכה היפנית הקסומה, מישהו אחר יגשים חלומו ואני בזכות מה שנתנה לי אוכל לעשות דברים אחרים, הסיפור ביננו אף פעם לא יגמר באמת, הערך המוסף ימשיך תמיד להיות שם בנסיון בידע בחוכמה ובדברים אחרים שאין להם כינוי שם או תמורה חומרית, אהבה ישנה אף פעם לא מתה היא פשוט מוחלפת באהבה חדשה!-רן

למי שלא מכיר, שכח, או סתם רוצה להיזכר שוב: סיפור אהבה בין משוגע לנסיכה יפנית אנורקסית!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78561&highlight=%D7%94%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%94

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...