Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

דבר ראשון אני חדש פה ..

עכשו לפני איזה 13 שנה האוטו עבר תאונה אחי הגדול לקח אותו ל"סיבוב" ודפק את האוטו נמחק אני שהייתי קטן (4) עפתי מהרכב ..

טוב

לפי מה שאני הבנתי האוטו הזה הוא 6500 סמ"ק והוא שותה 1 ל5 או 1 ל6 לא ראיתי עוד אוטו כזה בארץ!!

אני עוד מעט יש לי 17 וחשבתי לשפץ את הרכב בוא נגיד ככה שיעלה לי בערך 50 אלף לשפץ אותו אבל מבאס שהוא טוחן דלק אז זה קצת דפק לי את התוכניות ואולי אני גם ירד מזה

טוב חפרתי הנה כמה תמונות

img6214gn0.jpg

img6215qo8.jpg

img6216er9.jpg

img6217kj9.jpg

תהנו:-P

פורסם

בסכומים יחסית נמוכים תוכל לרכוש כזאת במצב הרבה יותר טוב (קניה באלפי דולרים בודדים+הובלה+מכס):

5efc_12.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
החזית דומה מאוד לפיורי מסוף ה70.. איזה אולדסמוביל זה (דגם)ואיזה מודל?

אגב, אתה אופטימי, הוא אוכל יותר מ 1:5-6

אין לי מוסג בקשר לדגם אבל בקשר לשנה אם אני לא טועה הוא 79 משו כזה

וכמה נראה לך בערך שהוא שותה

פורסם
אין לי מוסג בקשר לדגם אבל בקשר לשנה אם אני לא טועה הוא 79 משו כזה

וכמה נראה לך בערך שהוא שותה

מנסיון שלי עם אמריקאיות... ממנוע V6-2800 עבור ל4300 ומשם לV8 סמול/ביג בלוק וגם 6 בטור - כולם אוכלים 1:4 פלוס מינוס בעיר או בחוץ, לא משנה

לגבי הדגם - הגריל אכן של קטלס מסוף ה70 תחילת 80... אבל הרכב היה נראה לי גדול מידי להיות קטלס

פורסם
בסכומים יחסית נמוכים תוכל לרכוש כזאת במצב הרבה יותר טוב (קניה באלפי דולרים בודדים+הובלה+מכס):

5efc_12.JPG

nice self storage :wink:x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
מנסיון שלי עם אמריקאיות... ממנוע V6-2800 עבור ל4300 ומשם לV8 סמול/ביג בלוק וגם 6 בטור - כולם אוכלים 1:4 פלוס מינוס בעיר או בחוץ, לא משנה

לגבי הדגם - הגריל אכן של קטלס מסוף ה70 תחילת 80... אבל הרכב היה נראה לי גדול מידי להיות קטלס

אכן, דמיון קל ביותר של הגריל והפנסים לפלימות' גראן פיורי מסוף שנות ה-70 ותחילת שנות ה- 80, אבל זו אולדסמוביל Cutlass Supreme משנתון 1975-1976 לערך. למכר שלי יש כזו משנתון 1977, אז כבר יש שוני קל אך ברור בגריל ובפנסים האחוריים.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

כאחד שהייתה לו אולדסמוביל דלתא רויאל 88 שנת 92 עם מנוע 3800

האוטו שלי אכל 1 ל -4 בעיר..אם אתה אומר ששלך אוכלת 1 ל-5\6 אתה קצת אופטימי אבל תעזוב...אם אתה אוהב את האוטו אז לא נורא הקטע עם הדלק..גם שלי טחנה אותי בדלק אבל תמיד שמתי באהבה..

בנוגע לשיפוץ האוטו אנלא חושב שזה יעלה לך חמישים אלף..אבל אתה כן תתקשה למצוא חלקים למכונית [אני מתכוון לשלדה של המכונית]

ותדע שגם אם לא תוכל לשפץ את המכונית לפחות תשאיר אותה בחנייה [מה שאני רציתי לעשות עם שלי] כי אין הרבה כאלה בארץ מספרן מועט

וגם מספר האולדסמוביל הולך ופוחת מידיי שנה בעולם מכיוון שאולדסמוביל הפסיקה את ייצור המכונית שלה בשנת 2004.

בהצלחה =]]

פורסם

...ואת יצור המכוניות המיוחדות האלה, בשנות ה-80.

תשמור עליה, בהחלט חתיכה ראויה לאספנות. בארה"ב הן לא כ"כ נדירות אבל בארץ כמעט ואין למצוא אותן.

• תוכן חדש...