Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר בבוקר, ערוץ 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין השעה שמונה לתשע "תיחשף" תופעת המירוצים הבלתי חוקיים בישראל. יהיה דיון בנושא ההתפתחות המוטורית של מדינת ישראל מההיבט הספורטיבי והמחסור בתשתיות מתאימות לספורט זה - אשר גוררות משתתפים לשימוש בכבישים ל"רייסים", בשבילי עפר למירוצי ראלי בלתי חוקיים ( :lol: ) ועוד.

משתתף: דני לוי, בעל מוסך פיז'ו "מרום צמרת" ונהג ראלי ישראלי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בין השעה שמונה לתשע "תיחשף" תופעת המירוצים הבלתי חוקיים בישראל. יהיה דיון בנושא ההתפתחות המוטורית של מדינת ישראל מההיבט הספורטיבי והמחסור בתשתיות מתאימות לספורט זה - אשר גוררות משתתפים לשימוש בכבישים ל"רייסים", בשבילי עפר למירוצי ראלי בלתי חוקיים ( :lol: ) ועוד.

משתתף: דני לוי, בעל מוסך פיז'ו "מרום צמרת" ונהג ראלי ישראלי.

נהג ראלי ישראלי,

אני מניח שמדובר ברמי שכטוביץ' (בעקבות הכתבה בידיעות)

יובל.

פורסם

צר לי לאכזב אותכם לא היה שום נהג ראלי ולא דני ולא עפר..

לבנתיים רק מפוצצים לי את המוח עם הממשלה המחורבנת הזאת.

בחירות לא בחירות דיי!

פורסם

אלפא , בוקר טוב....

נראה לי שהוא התכוון למחר בבוקר ולא להיום..... :roll:

חפיף , תיקח את התרופה ואז תהיה יותר עירני..... :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אז למרות שהעונה כבר סגורה - תמיד מעניין לראות - בעוד שעה, 10:30, יורוספורט, סיכום ראלי אוסטרליה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. דני לוי = נהג ראלי ישראלי....... והיחיד שסיים את קפריסין מביניהם פעם אחרונה שבדקתי :) אבל אולי זה רק אני ודימיוני המתעתע.

ב. דני לוי הוא לא הבעלים של מרום צמרת , לפחות לפי מיטב הבנתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא היה טבח. לא היה נזק, אבל זה גם לא יעזור לשכנע את ליגת האנטי....

אתמול בערב התווכחתי חצי שעה בטלפון עם מתנדב שהיה בנוה ירק בסופ"ש, ולא היה ניתן לשכנע אותו בכלום.

ההופעה של דני לוי הבוקר היא בטח לא מה שתשכנע אדם כמוהו לשנות את דעותיו.

דני נשאל אם המירוצים לא יגרמו לכל ילדון לצאת ולהתפרע בכביש, ואפילו לא קיבל הזדמנות לענות.

לפחות היה שם איש טלוויזיה אחר שחובב את הענף, אז הצלבה לא היתה פה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לפי דעתי הם היו צריכים להעלות לשידור מישהו בעל כח הסברה גדול יותר ממה שנראה שם..

רציתי לדת איפה שוכנת העמותה הזאת של דני לוי?

פורסם

כמו שג'רמי אמר,

את ליגת האנטי לא יהיה קל לשנות ובטוח שתוכנית ראין אחת תיזור.

צריך להגביר את המודעות של אנשים לעובדה שזה אכן "ספורט מוטורי" ולא להיות אנטי לכל רכב ספורטיבי שרואים על הכביש.

לא משנה כמה רגוע אני אסע בכביש, בכל פעם שמישהו נכנס לי לנתיב בלי לאותת וחותך אותי או מבצע עבירת תנועה שמסכנת אותי, תמיד כשאני צופר לו או שכשהו שם לב ישר תוקפים אותי ושאני מתפרע

ואני בכלל נסעתי אפילו במהירות המותרת, אבל זה לא שינה את העובדה שהוא ראה רכב ספורטיבי ומכאן הסיק שכנראה בגלל שהתפרעתי הכנסתי את עצמי למצב מסוכן.

לך תשכנע קיר לזוז

פורסם
אלפא , בוקר טוב....

נראה לי שהוא התכוון למחר בבוקר ולא להיום..... :roll:

חפיף , תיקח את התרופה ואז תהיה יותר עירני..... :wink:

חחחח,אופס.. :roll:

באמת לא שמתי לב מתי הוא כתב את זה.

התנצלות.

פורסם
כמו שג'רמי אמר,

את ליגת האנטי לא יהיה קל לשנות ובטוח שתוכנית ראין אחת תיזור.

צריך להגביר את המודעות של אנשים לעובדה שזה אכן "ספורט מוטורי" ולא להיות אנטי לכל רכב ספורטיבי שרואים על הכביש.

זה לא יעזור.ספורט מוטורי בעצמו נחשב ע"י רב האנשים במדינה כספורט למשוגעים שרוצים למות על הכביש,כך שגם אם סצנת השיפורים תחשב כספורט מוטורי עדיין המשפרים יחשבו למשוגעים.

הפתרון היחיד הוא לחוקק חוק המאשר קיום ספורט מוטורי תחרותי בארץ.

• תוכן חדש...