Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התצפית - קררה חדשה כסופה ברעננה נהוגה בידי צעיר שנראה בגילי (לפחות ממבט ראשון).

המסקנה - מערכת לעזרה בחנייה בקררה חדשה זה אחד הדברים המכוערים שראיתי מימי...

באחורי המכונית, במקום שיהיו חלקים, מתנוססים ארבעה חורים גדולים שפשוט אי אפשר לפספס, שהורסים את כל המראה של הרכב...

מישהו אחר גם ראה כזאת?? אני חושב שזו אחת הצורות הטובות ביותר להריסת מראה של רכב ספורטיבי (מאוד)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין כמה שומנים מוסיף התענוג של עזרה לחנייה - רדאר לא?

כנראה שתוספת בזמן 0-100 לא גורמת לנהג לחררה, וטוב יעשה אם יתן את הקררה למישהו שהעניין יקר לליבו (לי), שאצלו הרדאר יעוף ולא יראה יותר מכשולים בחנייה. לעולם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
התצפית - קררה חדשה כסופה ברעננה נהוגה בידי צעיר שנראה בגילי (לפחות ממבט ראשון).

במקרה גם אני ראיתי אותה היום.

הבחור נראה מבוגר ממך בעשר שנים לפחות. הבלונדינית שישבה לידו נראתה צעירה ממך בשנה-שנתיים :lol:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

כמה מכוניות ספורטיביות באות גם באוטומט (ואני לא מדבר על טיפטרוניק)?

כמה BMW ומהדגמים החזקים יותר, רואים בידיים של נערות שעשועיהם של כרישי שוק אפור וכד'.

בחייכם - זה שנותנים אגוזים למי שאין שיניים זה לא דבר חדש.

ורדאר חניה זה דבר חשוב למכוניות כאלו בידיים כאלו - הרי הדבר החשוב ביותר בהן זה לחנות מול הבית קפה\ מספרה\ חנות בגדים בכיכר המדינה בלי פדיחות.

כואב הלב. :cry:

פורסם

באמת מה הקשר? אתה נוהג על אחת כזו?

זה היה הרכב הראשון שלי, אחלה של אוטו!!!

כסופה שנת 77(זה היה לפני 13 שנה).היתה קצת הרוסה, אבל שהיא נסעה היא הראתה בזמנה הרבה עשן להרבה מכוניות.

• תוכן חדש...