Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מתבצעת קניית הכרטיס ?

מה טיבו של כרטיס זה ? - רוכשים את הדלק בעזרתו בסיגנון דלקן או פשוט מראים אותו למתדלקת ( באלון קיבוץ עינת יש בדרך כלל מתדלקת ) והיא מבצעת את ההנחה בעת סגירת החשבון ?

האם תהיה אפשרות בעתיד לקבל הנחה באמצעות הכרטיס בחנויות אלונית ? ( או שהעלתי רעיון חדש ? )

אשמח לקבל תשובה ולהבהיר גם לאחרים את הפרטים הקטנים של ההטבה הניפלאה הזו ( ישר כח ליזמים ! )

בונה בית ? זקוק לבעלי מקצוע ? אנוחנו יכולים לעזור במציאת בעל מקצוע אמין ואיכותי ללא תשלום ! לפרטים - שלחו מייל.

פורסם

האם בעת תדלוק בשרות העצמי ההנחה בסך 15 אג' מתווספת להנחה הקיימת של 15 אג' או זו ההנחה הבלבדית :?:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

האם ההנחה היא גם לגבי דלק 96 ?

מתי יהיה אפשר לקנות את הכרטיסים ואיפה ?

דוד.

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

בהודעה המקורית לא היה כתוב שום דבר על 96 אבל מה לעשות הAX שלי נורא אוהב את ה96 :)

בכל מקרה אני לא יודע איזה סיבה יכולה להית לכך שלא תהיה הנחה ,הרי המחיר של ה95 הוא בדיוק אותו המחיר של ה96 ... :roll:

אם אני מבין נכון אז גם אתה צריך 96 לא ??

בו נחכה לתשובות מהמארגנים .

דוד.

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

עד כמה שזכור לי מכרטיסי הנחה של "טן" ("10") - אתה מעביר את כרטיס-ההנחה טרם העברת הכרטיס-אשראי ומקבל במקום את ההנחה.

להערכתי האישית כך זה יעשה גם ב"דור-אלון" (מסיבות פשוטות של הימנעות מבירוקרטיה מיותרת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
עד כמה שזכור לי מכרטיסי הנחה של "טן" ("10") - אתה מעביר את כרטיס-ההנחה טרם העברת הכרטיס-אשראי ומקבל במקום את ההנחה.

איציק

יש אפשרות לשלם במזומן במקום באשראי?

L'amour Toujours

פורסם

1) האם הכרטיס אישי, או ניתן להעברה ?

2) אני מבין שמן הסתם ההנחה לא תינתן על ההנחה שכבר קיימת בשירות עצמי, כלומר 30 אג' בסה"כ, או שמא כן ?

פורסם

איך מתבצע החיוב?

הכרטיס הוא מעיין כרטיס אשראי של דור-אלון כאשר החיוב מגיע בסוף חודש (כמו דלקן)?

או שמראים כרטיס ומשלמים בויזה?

אני שואל את זה, כי חלק מהרכבים אצלי הם רכבי חברה, האם יהיה אפשר להוציא חשבונית על החברה?

האם הכרטיס הזה הוא אינדיבידואלי-שמי או שניתן להעביר אותו (נגיד לדודה שלי..)?

האם כדאי לנו או שאנחנו מתחייבים על קניית דלק בכמות מסוימת? למשל פחות מ-1000 ליטר לחודש לכל חברי הפורום יגרור ביטול ההטבות?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...