Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FINE TUNING מה עם קצת FINE SERVICE???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת שיפור הרכב שברשותי ואחרי שהנהג התחיל בסדרת שיפורים בעצמו החלטתי לרכוש סט בולמים (KONI) וסט קפיצים...את הבולמים רכשתי ישירות מהיבואן במחיר מלא ואת הקפיצים התכוונתי לרכוש במקום שבו אעשה את ההתקנה.

טלפון ראשון עשיתי לFAST AUTOSPORT - שם קיבלתי מענה מקצועי ורציני + עלויות אבל וויתרתי מכיוון שהם מחזיקים רק קפיצים של סימוני ולא באלה חשקתי...

המקום הבא כצפוי היה FINE TUNING - וכאן הגיעה ההפתעה , בהתחלה כשפרדי לא היה ענה לי אלון וכששאלתי למחיר של הקפיצים הוא פשוט ענה "לא יודע , נראה לי 850 ש"ח..." פשוט קשה לבחור לגשת ולבדוק מה המחיר המדוייק...התקשרתי יותר מאוחר באותו היום ונעניתי ע"י פרדי . בהתחלה הוא נשמע בסדר כששאלתי על הקפיצים ועל המחיר אבל ברגע שאמרתי שת הבולמים אני מביא עצמאית הטון השתנה והפך למזלזל משהו בתוספת למשפט המלהיב שאותו תמצאו בחתימה שלי, פרדי פשוט הסביר לי שהם לא מבצעים התקנות של ציוד שלא נרכש אצלהם "כי גם כשאתה מגיע למסעדה אתה לא מביא סנדוויץ' מהבית..." , האינטרס ברור לי לחלוטין , הם רוצים למכור וכמה שיותר , אבל כשאני מבצע את ההתקנה אצלם אני משלם להם (מה גם שאני רוכש מהם גם קפיצים...)

בקיצור,

הבעיה שלי כרגע היא פשוט היחס הגרוע שלו זכיתי - צורת ההתבטאות של בעל הסדנה שנחשבת בעיני רבים לטובה בארץ (גם בעיניי כמה מחבריי פורום זה) היתה פשוט מזלזלת ושחצנית ולא ראוייה.

מה גם שמקרה זה נוסף למקרה אחר שקרה לאחד מחברי פורום זה לפני כמה שבועות . ייאמר לזכותו שהוא ניסה להזהיר אותי אבל לא ממש האמנתי לו...עד שחוויתי את זה השבוע.

לסיכום (פעם אחרונה) ,

מקצועיות זה חשוב - אבל קודם כל - שירות!!!!!!!

נ.ב.

בסופו של דבר רכשתי אצל היבואן גם סט קפיצים של חברת VOGTLAND הגרמנית...

את ההתקנה אעשה אצל אוטוספרינט כפי הנראה שעליהם קיבלתי ביקורות חיוביות מאוד והם גם נתנו לי יחס מצויין בטלפון (כבר אמרתי , שירות!)

:-)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאתה בא לסדנא, אתה לא מביא את היכולת מהכביש.

חבל, גם אני קיבלתי שם תשובות מזלזלות בטלפון (ולא, לא בקשר שיפורים לויזה).

:cry:

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

לקוח מרוצה מספר לכ- 5 חברים

ואילו לקוח מאוכזב מספר לבין 20 ל- 25

מה שחשוב זה באמת קודם כל איך אתה נתפש בעיניי הלקוח ובשביל זה קיים יחס.

אח"כ מעניין אותו המקצועיות.

אני הייתי שם 4 פעמים מתוכם 3 פעים יצאת מאוכזב מהיחס ובפעם הרביעית יצאתי גם בנזק

(מלווה ביחס שהמשיך בהאשמות ושם ויתרתי והחלטתי שאפילו פיצוי אני לא רוצה מהם)

פורסם

אריאל-אני הייתי ממליץ לעשות דבר אחר.

היית ניגש ל- E&A וקונה קפיצים.

היית בא לחזי עם הבולמים והקפיצים ומבקש התקנה.

מה יותר פשוט מזה?

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם
לקוח מרוצה מספר לכ- 5 חברים

ואילו לקוח מאוכזב מספר לבין 20 ל- 25

מה שחשוב זה באמת קודם כל איך אתה נתפש בעיניי הלקוח ובשביל זה קיים יחס.

אח"כ מעניין אותו המקצועיות.

אני הייתי שם 4 פעמים מתוכם 3 פעים יצאת מאוכזב מהיחס ובפעם הרביעית יצאתי גם בנזק

(מלווה ביחס שהמשיך בהאשמות ושם ויתרתי והחלטתי שאפילו פיצוי אני לא רוצה מהם)

ממש ככה :mm_yeah:

במפגש האחרון התפיסה הזאת יושמה הלכה למעשה, באותו עניין fine-tuning

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אחד לא חשב להתקין בעצמו?!

לא יודע יש לי סט של קוני בהזמנה מיסדרת pro

ואת המונרו הזמניים התקנתי לבד על הליפט... ותאמינו לי כל בולם זה בולם....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לערן - לא חשבתי על האופציה של E&A ובכל מקרה השגתי את הקפיצים במחיר לא רע...

לקובי - בולמים אין בעיה להתקין לבד אבל הקפיצים וההנמכה זה כבר סיפור מסובך יותר...

:-)

פורסם

אני ממש מקווה יצא לך סבבה במחיר טוב..

ואין מה לעשות בארץ לא יודעים לתת שרות..

ודווקא במקום שכן נותנים שרות טוב זה ל א אומר שהרמה המקצועית שלו גרוע..

לפי דעתי בדיוק ההפך.. ואם הפולץ ההוא תופס עליך תחת תאמין לי שלא שווה לך להתיחס בכלל יש פול מתקינים בארץ

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
כשהמוסך אדיב מאד , הוא לא כ"כ מקצועי.

שהמשפר מקצועי , הוא לא כ"כ אדיב.

שהמשפר/מוסך הוא גם מקצועי וגם אדיב הוא עולה פי 100 או חי מעבר לים.

מה עושים? מתפשרים?

במקרה שלי מייד הבנתי שירות ואדיבות זה לא הצד החזק שלהם.

נתחיל מזה שהתקנתי אצל פרדי, ווסת דלק, פילטר פתוח, ודוד אחורי.

היחס של אלון היה מגעיל, וההתנהגות שלו היתה פשוט מעליבה ובכל פעם שהסתכלתי לראות מה עושים לרכב שלי הוא התייחס אלי כאילו מה ביקשתי לעשות, להסתכל

לגבי המקצועיות

ווסת דלק: אין טענות, בסך הכל ווסת דלק

פילטר פתוח: הורכב באופן שהוא קיבל אויר חם מאוד מהמנוע ואחרי שעליתי על הטעות שילמתי עוד הרבה כסף כדי שיתקינו לי תיעול אויר מבחוץ, לא היתה שום התפשרות מצד פיין טיונינג.

דוד אחורי: הותקן באופן חובבני ביותר, בטסט האחרון הוצאתי מכיסי כסף בכדי לתקן את הלחמות שנעשו לי.

לסיכום, פיין טיונינג לא יקרים במיוחד, אך השירות אינו אדיב במיוחד מצידו של אלון, והמקצועיות לא בשמיים.

אני סיימתי איתם

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

המסקנות שלי מפיין טיונינג :

1. פרדי בחור טוב ומנסה לעזור ועונה על שאלות ולא מתרגז ( קחו בחשבון שאני נודניק לא קטן.... )

2. אלון משיחה בטלפון בלבד לא נשמע כמו הבחור שרץ לעזור או שיש לו את החשק להסביר / לעזור / לדווח ( מחק את המיותר... )

3. החלק הגיע באיחור.... ( אחרי חודש וחצי מתסכל , אבל הם יידעו אותי , טוב.... פרדי יידע אותי , סך הכל בסדר )

4. מכיוון שאני נודניק קיבלתי מתנה - עיתון של MAX , שמתברר שהיה של תומר ( כנראה קיבלתי אותו כי הם רצו רק שאני אעזוב את המקום......סתם )

5. הנחה היתה רק אחרי שהיזכרתי שצריך הנחה לחברי הפורום.... ( אל תהיו פראיירים , תבקשו ! )

בקיצור - דברו עם פרדי , הוא בסדר ( יש אישור.... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אבל אני נתקלתי, מאז המקרה המצער שלי איתו, לא מעט אנשים שגם חוו את היחס הזה ויצאו מבועסים.

אני רק יכול להגיד, שבהתחלה חשבתי שרק לי זה קרה כי כל פעם שמוזכר שיפורים וסדנאות בארץ צצות המלצות לחמות על פיין טיונינג ואף אחד לא מתלונן.

בסוף התברר לי שכל מי שחווה חוויות רעות פשוט שתק ואו חשב כמוני אז לא רצה להיות היחיד שמתלונן.

בקיצור, אני לשם לא חוזר (גם כשעלות התיקון, שאני סופ, של הנזק שנגרם לי הוא בסביבות ה- 600 ש"ח לפני מע"מ) אני פשוט לא רוצה שום קשר אם רדם שמזלזל בי, ברכוש שלי ובסוף אומר שאני סחטן, כן כן במילה הזו הוא השתמש.

פורסם

הם לא ממש עושים שום דבר מסובך, סך הכל חנות מכולת שמתקינה מוצרים מהמדף וממה שהבנתי גובים מחירים מופרזים ומתייחסים בזילזול.

למעט סיבות מזוכיסטיות :vamp: קשה לי להבין למה אנשים ממשיכים לזרום אליהם.

פורסם

רציתי לומר משהו.....

לגבי שירות כמעט בכל מקום זה ככה ! היחס לא יותר מסביר.....ואם קורה משהו אז מתנערים מאחריות , אבל הם צודקים כי אנחנו ישראלים ואנחנו תרצו או לא חרא של עם ומוכנים למכור גם את אחותנו הקטנה בשביל כמה "ג'ובות" אין מה לעשות אנחנו גרים בישראל ומי שלא קלט את זה עד עכשיו המצב שלו קשה , אני לא גאון וקלטתי את זה בגיל 14 בערך.....

לעומת זאת אם תלכו ותהיו בראש סבבה ותדברו לא רק עסקים ותפתחו שיחות גם בכיוון אחר....תאמינו לי שגם תקבלו יחס אחר וגם תהיה לכם הנחה !

( דוגמא : E AND A למי שמכיר נותנים לי הנחות דיי רציניות וזה הדדי , כי אני שולח להם אנשים והאנשים שאני שולח מקבלים הנחות , ככה שכולם מרוצים )

ודבר אחרון - חוץ מלקנות חלקים אין מה להיכנס למקומות האלה כי שיפורים אמיתיים ( לא פילטר , דוד , צ'יפ , וסת וכו'.... ) מבצעים במקומות אחרים ואני אשמח לעזור ולכוון את מי שרוצה ואני בטוח שגם תומר יעשה כך או ROY306...

ובקשר לפיין טיונינג - לזכותם ייאמר ( לזכות פרדי... ) הוא התווכח קצת עם אלון , והשיג מחיר זנות תמורת קפיצים ועבודה ( למרות שלא עשיתי אצלם... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...