Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצב להביא אופנוע מסוג דוקאטי ישן כנראה שנות ה 70.ראיתי אותו ולא צילמתי כי גדל עליו שיח רציני.

הדבר היחיד שאני יודע שהאופנוע שימש את המשטרה הצבאית כנראה ביד הראשונה מישהו יודע איזה דוקאטי שימש את המשטרה הצבאית בזמנו. האופנוע מזכיר בגדול BSA תרנגול מבחינת מראה.

פורסם

בסוף שנות השישים היו בצבא אופנועי דוקטי 100 סמ"ק 2פעימות, האופנועים הנ"ל נמכרו לשוק האזרחי באמצע שנות השיבעים. כמה עשרות מהם שיפצו ע"י מוסך חיים אופנועים דאז. אחד המאפיינים שלהם הוא שבגלגל האחורי. היו שני גג"שים בקטרים שונים.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

הכלי קשה לרכיבה למי שלא מכיר, לא נוח וצפויה בעיית חלקים ואמינות, ככלי נדיר וכלי לתצוגה, לדעתי שווה לשפץ ולשמר, ויש לו ערך מסוים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפי מה שהבנתי תגידו לי אם נכון. במידה וזה ה 100 סמ"ק לא לקחת אם מטרתי היא לנסוע עם האופנוע ולא לתצוגה.

האופנוע לא במצב הכי טוב למרות שנראה שמכני הוא שלם.

פורסם

כנראה שלא מדובר בדוקאטי 100.

דוקאטי 100 לא מזכיר כלל bsa ושימושו בצבא היה בבסיסי חיל האויר.

היה בבעלותי כלי כזה בשנות השמונים,סימן ההכר המאפיין את הדוקאטי 100 הוא מנוע מקורר אויר ע"י מניפה וחיפוי אלומיניום

העוטף את צלעות הקרור של הצלינדר וראש המנוע.

שלח תמונה ! את הדוקאטי 100 אפשר לזהות גם בתוך שיח.

פורסם

אני אסע לשם שוב ואבקש לצלם ולראות רשיונות (היה צריך למצא אותם) ואז נדע יותר טוב. חוץ מזה הזכרת שהיה לך כזה מה חוות דעתך האישית.

פורסם

באם אתה יורד מהנושא אשמח לקבל פרטים לגבי הדוקטי

הוא נשמע לי מעניין

תודה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אני אסע לשם שוב ואבקש לצלם ולראות רשיונות (היה צריך למצא אותם) ואז נדע יותר טוב. חוץ מזה הזכרת שהיה לך כזה מה חוות דעתך האישית.

הכלי היה ברשותי תקופה קצרה עד שנמכר בראשית שנות השמונים.

רכבתי עליו מעט מאוד וממה שאני זוכר גיר בעייתי בהחלפות הילוכים וקושי להשיג חלפים .

מכרתי אותו לבחור מהוד השרון וכשישבנו בביתו לרשום זכרון דברים אמא שלו נכנסה לסלון עם שק ובתוכו חתול ואמרה לבנה

"זה מה שאתה קונה ,חתול בשק"

כנראה שהבינה באופנועים יותר ממנו !

פורסם

אני מזכיר לכולם ש-זבל של האחד, הוא האוצר של השני! לא לפסול לפני שבודקים לעומק ותמיד אבל תמיד יהיה מי שיתעניין-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן הדוקטי שאתה מכיר הוא 4פעימות וה100 הוא 2פעימות והוא נדיר יותר.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תוכן חדש...