Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש י-ם 22.6.07

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יהיה מחר? כייף, מכוניות יפות, והפתעה, נקבעו שני מועדים להשקה רשמית של סניף י-ם של המועדון, שניהם באזור אוגוסט בגלל אילוצים שונים, על המועד המדויק תבוא הודעה, אז עד אז לא לשכוח להגיע מחר מוקדם....

המכוניות שבתמונה כבר לא יגיעו מחר ואתם?-רן

DSCF3760.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אין לי כח לעוד נסיעה עם המשאית מחר- אחרת גם אני הייתי מגיע! מספיק בינתיים- צריך לתת לה לנוח, גם ככה נסעה השבוע כמה פעמים! אולי (ואני מקווה) להשקה ה"רשמית"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש משהו מיוחד היום?

או כמו כל פעם?

אני רוב הסיכוים יגיע...

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

ידעתי שזה יבוא, אני בוחר להאשים את החום שהבריח את הירושלמים הביתה, או סיבות אחרות, אחרי הפיק של שבוע שעבר הופעה דלילה ביותר של רכבים, נק' האור היא שלושה רכבים ישנים חדשים, שהצטרפו אופנוע הונדה CB750 במראה רטבייק, מרצדס 280 SL גג נפתח, ו-MG אדומה זהה ללבנה של יעקוב, והחברה הקבועים, אסור להתייאש...בפעם הבאה יהיה יותר טוב-תמונות בקרוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כן באמת היה מאכזב...

לא היו מכוניות בכלל.. לא נורא נפגש שבוע הבא.. האמת שצפיתי שזה מה שיקרה בגלל החום אבל החלטתי לבוא בכל זאת..

להיתראות שבוע הבא..

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

בטח כולם היו עסוקים בשיפוץ המכונוית שבתמונה לכן לא היגיעו.

המכוניות שבתמונה כבר לא יגיעו מחר ואתם?-רן

99999999999999999.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

רבותי, לא להתרגש, ככה זה גם במפגשים הותיקים, ימים חמים ולחים מבריחים, כמו גם ימים גשומים, מי שמגיע זה הגרעין הקבוע.

שבת נפלאה

אירית

פורסם

היה די חלש, המיני פשוט מדהימה!

וה MG האדומה שמשום מה קיבלה מכה בגלגל הימיני שלה וכרגע הגלגל יושב עקום

סה"כ היה די נחמד

• תוכן חדש...