Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בראשון לאפריל השנה, הזמנתי קאפות וטבעות יופי מבחור קנדי בEbay עם 100% פידבק מיותר מ300 אנשים. הוחלט שהמשלוח יהיה ימי עקב גודלה של החבילה (15 אינצ'), אשר יקח בין חודש לחודש וחצי.

עד היום, לא קיבלתי כל הודעה לקבל את החבילה. כבר קרה לי שהלכתי לדואר לקחת חבילה אחת, וצירפו אליה חבילה אחרת ששכבה אצלם שבועיים בלי שישלחו לי מזכר אודותיה.

בחיפוש בפורום, נתקלתי בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=24979&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A8

אך פותח השרשור לא עידכן.

בנתיים, שלחתי מייל למוכר שיצלם את תעודת המשלוח (אם ישנה עדיין) כדי לראות שהכתובת נכונה ומלאה.

אילו פעולות אני יכול לנקוט מהארץ כדי למצוא את החבילה, שלבטח כבר כאן (המוכר טוען ששלח את החבילה לכל המאוחר בעשירי לאפריל)?

אודה על עזרכתם היקרה,

ניר ס.

משכנתא זה קל

פורסם

כבר קרה לי בעבר שלא קיבלתי הודעה על חבילה שהגיעה מחו"ל, התקשרתי למרכז דואר חבילות באיזור ת"א ואמרו לי לבוא לשלם מכס ולקחת, אח"כ גם אמרו שעוד כמה ימים וכבר היו שולחים את החבילה בחזרה...

נסה בטלפונים הבאים (אם שלחת ברשות דואר מקומית בארץ הקנייה, אחרת אתה חייב לדעת עם איזו חברה זה נשלח DHL UPS וכו'):

http://web02.postil.com/postquestion.nsf/questionform?Openform#phones

או בעזרת הטופס (במקרה ייאוש...):

http://web02.postil.com/traceparcel.nsf/request3?openform

פורסם

אתה יוכל להיות יותר רגוע,משלוח דרך הים לוקח הרבה זמן,יכול להגיע עד 4-5 חודשים.

לי אישית עם הזמנות קודמות המשלוח(הימי) הגיע בממוצע לאחר 3 חודשים.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני גם מתחיל להיות בלחץ לגבי חבילה שהוזמנה ע"י מארה"ב,

החבילה נשלחה לטענת המוכר ב03/02/2007 ועדיין אין לה זכר, הכי מוזר זה שהשולח לא עונה לי יותר כבר כמעט חודש מאז ההתכתבות האחרונה.

תודה למר בר על הקישורים מילאתי את הטופס ונראה מה יהיה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני התקשרתי ל171, ונתנו לי מספר טלפון 04. נתקשר ונבדוק.

אופיר, במקרה שהמוכר לא עונה, תפנה לEbay בחשד למרמה - להם הוא יענה.

משכנתא זה קל

פורסם

תחילת פבואר ועדיין לא הגיע? ואני חשבתי שאצלי זה לוקח הרבה זמן...

אני מחכה מתחילת מאי לחבילה, לפני קצת יותר מחודש המוכר אמר שהוא שלח את זה (לא כתב בדיוק מתי) ומאז הוא לא עונה לי.

יש איזה שביתה שאנחנו לא יודעים עליה? בהתחשב בעובדה שבדיוק אותו פריט ממקום עוד יותר רחוק בארה"ב הגיע תוך חודש פעם שעברה (הוא נשבר בדרך ואפילו החזירו לי חלק מהכסף אבל זה סיפור אחר).

f807_1.JPG

סה"כ מסגרת פלסטיק שמקיפה את הלוח שעונים והרדיו, ועוד לקחו לי על זה במכס 150 ש"ח :evil: גנבים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

1. שאל את המוכר מהו מועד המשלוח.

2. בקש מהמוכר אישור שהמשלוח הגיע לארץ.

3. בד"כ חבילות מתעכבות במכס אפילו חודש ללא הודעה כלשהי מצד המכס.

4. טיפ חשוב! בקש מהמוכר שירשום על המשלוח את מספר הנייד שלך, ככה אולי החברה במכס יצרו קשר. בכל מקרה זה תמיד עוזר במיוחד במקרה של אבידה ח"וח.

מנסיוני תתחיל לדאוג רק במקרים הבאים:

משלוח אוויר לאחר כחודש.

משלוח ימי לאחר כחודשיים וקצת.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אופיר, במקרה שהמוכר לא עונה, תפנה לEbay בחשד למרמה - להם הוא יענה.

המוכר הוא למעשה חנות שעד כמה שאני זוכר עם פידבקים חיוביים בלבד,

הפריט שקניתי ניקנה מחוץ לאיביי לכן אין לי אפשרות לפנות לאיביי, אני מאמין שהוא שלח לי את החבילה כי חבילה אחת ממנו כבר הגיעה.

אופיר

פורסם

אופיר, זו עבירה (לקנות ממוכר באיביי, מחוץ לאיביי - כדי לא לשלם את העמלה) על פי תקנון Ebay ואם יעלו על כך, יכולים לסגור לך את החשבון.

בנוגע אליי, המוכר צייד אותי בTracking Number ויש תקווה - מסתבר שהחבילה יצאה מגבולות קנדה רק ב18 לאפריל, מה שאומר שעברו רק חודשיים נטו.

tracking.JPG

משכנתא זה קל

פורסם

בד"כ כל חברת משלוחים שמכבדת את עצמה מחזיקה עמיל מכס.

אם האדם עצמו חסך את עניין חברת המשלוחים והעלה את הארגז בעצמו לאונייה אז יכול להיות שאתה בבעיה.

בגלל זה לפי דעתי עדיף עוד 50$ על חברה כמו DHL או פדקס...

על כל מקרה. באמת כדאי שתבדוק עם האדם איפה זה עומד, אם הוא העלה את המוצר על אונייה אז אפשר לבדוק עם הנמל (אשדוד\חיפה) האם היא עגנה ואם כן מתי.

זה יכול לתת לך אינדיקציה.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

הוא מסר את החבילה בסניף הדואר הקרוב לביתו.

הם העבירו את זה לנמל יום למחרת.

האוניה יצאה 12 ימים אח"כ.

אין חברת משלוחים, מדובר ברשות הדואר הקנדית.

משכנתא זה קל

פורסם
אופיר, זו עבירה (לקנות ממוכר באיביי, מחוץ לאיביי - כדי לא לשלם את העמלה) על פי תקנון Ebay ואם יעלו על כך, יכולים לסגור לך את החשבון..

לא נעשה פה ניסיון לחיסכון, הפריטים הם זוג שמשות אחוריות לקפרי,החבילה הראשונה שהוא שלח לי היתה לכתובת של דוד שלי בארה"ב והיא הגיעה תוך כשבועיים, שדוד שלי הביא את החבילה לארץ הסתבר שהוא שלח לי זוג של אותו צד, פניתי למוכר שמצידו הבטיח שליחת שימשה אחת על חשבונו, החלטתי לצרף עוד שמשה למשלוח בתוספת תשלום, התשלום בוצע וקיבלתי ממנו מייל שהמשלוח יצא, עברו 4 חודשים ופניתי למוכר וכתבתי לו שהחבילה לא הגיעה, הוא אמר לי לבדוק עם הדואר שלנו והוא יבדוק עם הדואר שלו, מאז הוא לא עונה לי כחודש מה ניסגר,

התשלום לשמשה הנוספת בוצע ע"י PAYPAL האם אני יכול לדרוש את הכסף מ-PAYPAL בחזרה בטענה שלא הגיע לי כלום?

אופיר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סוף טוב, הכל טוב.

אתמול (22/07) קיבלתי הודעה שניה (ללא זכר לראשונה) לבוא לקחת את הטובין מן סניף המכס בחיפה, לאחר שלטענתם נשלחה אליי הודעה ראשונה ב28/06.

היום אספתי את החלקים - חותמת המכס עליהם מן התאריך 21/06 - כלומר המשלוח ארך חודשיים ו3 ימים בדיוק.

בהצלחה לשאר. :)

משכנתא זה קל

פורסם

בדואר - חבילות מחו"ל ממתינות למסירה חודש ימים בלבד.

עם הגעת החבילה לסניף, נשלחת הודעה ראשונה.

כעבור שבוע נשלחת הודעה שניה.

לא שולחים הודעה שלשית.

אם יש צורך לשלם מכס, זה אמור להיות מצויין על ההזמנה של הדואר.

כעבור חודש, החבילה חוזרת לשולח.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...