Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בארץ rat rod ghia החל מהיום,וזה רשמי.

מהיום שקיבלתי את הכרמן שלי ידעתי שאני אעשה אותה יום אחד בשחור מט.

מבחינת ראט רוד-היא ללא ספק קיבלה את הלוק שרציתי.חצי שבור,מכניקה פיקס,קצת חלודה,צבע שחור פחם כאילו נשרף האוטו,ג'אנטים כמו שצריך,מנוע מתוחזק....בקיצור,עם השקעה מינימלית,אני מאושר מהמראה של האוטו.

לא בטוח שכולם יאהבו,וזה בטח מראה שעוד לא ראו הרבה בארץ,אבל אני הייתי חייב לדעת איך האוטו שלי יראה בצבע הזה,היום גיליתי,ואני מבסוט.

תמונה של לפני ואחרי.

נ.ב-ברור לי שלא כולם אוהבים את הלוק הזה,רובכם פה בפורום חובבים של המקור וכו' וכו'.אז לפני שזה הופך לשרשור של "עוד ילד שהרס אוטו קלאסי"-זה הטעם שלי,זה הלוק שאני אוהב.תגובות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה,רק אנא,בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על כמה זה יותר יפה מקורי ופחות לא מקורי.

biotop 011.jpg

4gr8e1z.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שו LOOK, שו RAT? לא רואים כלום, צילמת בחושך :?

מחר אני עובר דרכך לראות את המראה החדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא רואים!!! תמונות יותר ברורות, בבקשה!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כנראה הצבע המט זה טרנד חדש. אתמול ראיתי רכב שנצבע כולו בשחור מט עם פס דק לאורך האוטו בצבע אדום . אני רוצא להגיד לכם שזה יצאה מדהים. בשיחה עם בעל הרכב נאמר לי כי האוטו נצבע לבד עם צבע לארובות והוא עמיד ל1200 מעלות .

פורסם

ולתומי חשבתי שבארץ יש הרבה RAT HOT....שהרי ההגדרה מתאימה לכל רכב מסמורטט, לא מושלם חיצונית שנצבע עם מברשת על החלודה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

טוב נו התאפקתי והתאפקתי.... מה פתאום rat rod מצטער לקלקל את השמחה :)

צבע או מצב רכב לא הופך רכב לhot rod או לrat rod, זה מונח שמתייחס למכוניות אמריקאיות בלבד משנים ספציפיות (בהמשך הגיע המונח street rod) וזה שמלבישים אותו על מכוניות אירופאיות כאלה ואחרות.... זה כמעט עוול...

ליאור:roll:

:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הלו, הלו, תזהר אתה! לי יש משאית RAT ROD אירופאית, להזכירך- היא עלולה להעלב, אם לא תכבד את היותה כזאת!:lol::twisted::wink: (וכן- זה לא הצבע, שהופך את האוטו ל-RAT :wink: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...