Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ודו"ח

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני נושאים שונים לגמרי, עם קשר אחד ויחיד - על שניהם יש לי משהו להגיד :wink:

בנוגע לביטוח: סיפור קטן ונחמד.

יום אחד לפני כמה שבועות גיליתי טעות פאטאלית בביטוח הרכב שלי. הסוכנת המעפנה ביטחה את המקיף שלי כאילו שיש לי XN עם מנוע 1360. זה קרה באפריל, ומאז אני מסתובב עם ביטוח מקיף כזה, בלי לשים לב (מי בכלל מסתכל על הפוליסה? :wink: )

טלפון אחד והסוכנת הבטיחה לשנות לפרטים הנכונים.

שבוע אחרי זה אני מקבל הביתה בקשה לתשלום של כ-500 ש"ח. למה? כי הטעות שלהם העלתה את מחיר הביטוח מכ-3800 ש"ח ל-4900. (ביטוח גם לנהג צעיר, למי שתהה על המחיר הגבוה - אחי בן 20).

טלפון זועם לא הניב תוצאות כלל (אולי בגלל זה קוראים להם כלל :p ) ועל כן אמרתי לסוכנת יפה שלום ויצאתי לעולם הגדול לחפש לי ביטוח זול יותר.

אבא שלי נתן לי מספר של סוכן ביטוח, הרמתי טלפון והבטיחו לחזור אלי.

תוך שעה הייתה לי הצעה זהה ביד על סך כ- 3900 ש"ח. כאשר אם אני מוריד את ה"כל נהג" ושם רק את אחי הצעיר ואותי בתור נהגים (חסל סדר נתינת סיבובים לאנשים...) זה יעלה לי רק 3400 שקלים לשנה. כן כן.

מוסר השכל - תמיד לעשות סקר שוק (כאילו שלא ידעתם)

ועכשיו לנושא השני - דו"ח חנייה.

לפני שנים רבות הייתה ברשותי פאסאט TDI. מכרתי אותה לסוחר שלא העביר בעלות זמן מה. הסיפור כולו ארוך ומשעמם לכן אעבור לפואנטה. אותו סוחר חנה פעם אחת בהרצליה במקום אסור, ולאחר מספר חודשים קיבלתי את הדו"ח. 70 ש"ח. לא שילמתי, אלא הרמתי טלפון לעיריית הרצליה וסיפרתי להם את הסיפור, אמרתי שיש לי זכרון דברים שאומר שהרכב עובר אליו בתאריך זה וזה. הם אמרו בסדר, שלח אלינו ונטפל. עשיתי אבל כמובן שכמה חודשים אח"כ קיבלתי שוב התרעה, הפעם התשלום עלה כבר מעל ל-100...

מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא כלכך הייתי מתרגש מדו"ח של העיריה, אבל אם זה מפריע לך אז תדבר איתם שוב (בשביל שתישן יותר טוב בלילה :wink: ), אתה לא יכול לעשות יותר מזה...

Finger's gonna kill me.

פורסם
יש מושג קסום כזה שקוראים לו "דואר רשום". שלח להם את זכרון הדברים באמצעות שיטה נפלאה זו, ומבחינתך העניין סגור. במידה ועדיין גלגלי הבירוקרטיה אצלם יתנהלו לאט והם יבואו בדרישות, תוכל להראות להם את האישור ששלחת להם מסמך המסיר ממך את האחריות.

:mm_yeah:

Finger's gonna kill me.

פורסם

:D

אני כנראה אעשה זאת, לא לפני שאטלפן ואגיד להם שאני הולך לעשות זאת (שלא יבואו לי אח"כ בטענות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הפיג'ו 306 שלי שהושבתה בתאונת דרכים

שוקמה וחזרה לכבישים מסתבר.

ומסתבר גם שהיא עדיין נוסעת עם ייפוי כח ולא הועברה הבעלות!

כרגע איתרתי את המגרש שאליו היא נמכרה ואני מתכוון לעשות לו את המוות עד שיעביר בעלות. גם הטסט נשלח אלי הביתה והופנה אליהם.

אגב, לרכב הנ"ל שאסי מקדימה ומאחורה.

נא להיזהר מפיג'ו 306 XN שנת 95 בצבע כחול מטאלי בעלת המספר :74-246-04

אני בטוח שהם מחפשים פראייר שיקנה אותה.

P2280040.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זכרון דברים הוא טוב ונחמד אך אינו קביל אלא אם מצורפת אליו העברת בעלות.

הרשות אינה צריכה לחקור ולדרוש ולאתר כתובתו של אדם אשר הרכב אינו מופיע על שמו.

התקנות קובעות כי:

חובת העברת הבעלות חלה על מוכר הרכב.

הרשות תובעת אותך כבעל הרכב,ואין זה מעיניינה כי הרכב נמסר לאחר.

עליך לשאת בתוצאות,כמובן עומדת בפניך האפשרות לתבוע את הסוחר בדין אזרחי-בית משפט לתביעות קטנות על הוצאותיך,שם תוכל לשטוח את טענותיך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
זכרון דברים הוא טוב ונחמד אך אינו קביל אלא אם מצורפת אליו העברת בעלות.

הרשות אינה צריכה לחקור ולדרוש ולאתר כתובתו של אדם אשר הרכב אינו מופיע על שמו.

התקנות קובעות כי:

חובת העברת הבעלות חלה על מוכר הרכב.

הרשות תובעת אותך כבעל הרכב,ואין זה מעיניינה כי הרכב נמסר לאחר.

עליך לשאת בתוצאות,כמובן עומדת בפניך האפשרות לתבוע את הסוחר בדין אזרחי-בית משפט לתביעות קטנות על הוצאותיך,שם תוכל לשטוח את טענותיך.

עמית

תארתי לעצמי... העניין הוא שלא ממש בא לי להתעסק עכשיו עם בית משפט ועם הסוחר...

דרך אגב עמית - יום שישי הזה, בערך 12, טוב לך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...