Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי שאלתי בכותרת מותר או לא?

עשיתי חיפוש ויצא אשכול שלא קשור.

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי כמה דברים:

1] חיפשתי תחת "יבוא מירדן" ויצא לי משהו שלא קשור.

2] באשכול שנתת לא נתנו תשובה וודאית, רק אמרו שצריך לפנות בכתב למשרד התחבורה.

3] תודה בכל אופן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אז, פשוט נחדד את השאלה: מישהו ניסה את זה פעם? -כי, לפי איך שזה נראה- פשוט זה "שטח האפור", מכוון, שבד"כ לא נהוג ממש לעשות "עסקים" כאלה עם מדינות ערב, כנראה, מסיבות המובנות (ואגב, לא נראה לי, שדווקא עכשיו הנסיבות ממש אופטימליות, במילים העדינות!).

אגב, עקרונית- למה, שתהיה בעיה- יש לנו יחסים דיפלומטיים עם הירדן, ויבוא- זה יבוא, לא משנה, של מה- ואני בטוח, שיש לא מעט פעולות של יבוא/יצוא בין שתי המדינות, אפילו עכשיו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלחתי את ה mail הבא לאגף המכס :

שלום רב

האם מותר לייבא רכב אספנות מירדן

תודה רבה

עסאם סעבה

וקבלתי :

א.נ

ניתן לייבא רכב אספנות מכל מדינה-אולם במעבר הגבול לא ניתן לבצע את שחרור הרכב-לפיכך יש להעביר את הרכב ע"ג גרר לנמל חיפה לשחרור.

המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינויים העשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לענין.

המידע הנמסר במכתב זה הינו מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ.

בברכה,

יבוא אישי, חיפה,

טל: 04-8354860 בין השעות 13:00-15:00

פקס: 04-8628469

Knowledge Is Horsepower

פורסם

אני בטוח שכולם ישמחו אם תסרוק את המסמך ותעלה אותו לאתר.

זה יכול לשמש את כולם.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אולי כולם ישמחו, אבל אין לו מה לסרוק...

שלחתי את ה mail הבא לאגף המכס :

שלום רב .......

קרא שוב את ההודעה שלו - הוא שלח להם אימייל, והעתיק לכאן את התשובה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זה נישמע לי מאוד בירוקרטי ( מילה נירדפת למטומטם), הרכב בגבול עם ירדן, אז נוסעים איתו לחיפה? בשביל מה?

כדי לשלם עליו?, למה אי אפשר לשלם מכס בגבול עם ירדן?

היה לי אישזהו ניצוץ בעיניים כשהעלתה את הרעיון הזה

מתן

פורסם
זה נישמע לי מאוד בירוקרטי ( מילה נירדפת למטומטם), הרכב בגבול עם ירדן, אז נוסעים איתו לחיפה? בשביל מה?

כדי לשלם עליו?, למה אי אפשר לשלם מכס בגבול עם ירדן?

היה לי אישזהו ניצוץ בעיניים כשהעלתה את הרעיון הזה

מתן

לא כל מעבר גבול ערוך למעבר סחורות מכל הסוגים. תנסה לראות דברים בהבנה ולא רק בתלונה... גרירה לחיפה ממעבר בית-שאן תעלה כמה מאות שקלים בלבד. לא סיפור למי שקונה רכב ומתעתד לשלם מכס וכו'.

אם הניצוץ בעיניים נעלם לך בגלל "בירוקרטיה" זו, כנראה שזה היה ניצוץ קטנטן... מי שבאמת רוצה להביא רכב, יכול להאיר חדר חשוך, רק בעזרת הניצוץ בעיניו...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אמת...עכשיו חשבו גם על אופצית לבנון.....רן

בוא לא להגזים ונייבא מערב הסעודית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...