Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט שצולם בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

מי יודע איזה סרט צולם בחיפה (בעיר התחתית ),

ביום ראשון 10,6,07, ובו צולמו מספר רכבים

של חברי המועדון ?

פורסם

אני אני אני...

אחרי שגם אני עברתי במקרה וראיתי את המכוניות והצילומים,

דברתי עם אירית(יחצנית המועדון) ונאמר לי שמועדון ה5 התבקש ממנהלי ההפקה לספק רכבים לצילומים

בשביל סרט על פי סיפרו של יורם קניוק "אדם בן כלב".

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ביום א', 10 יוני 2007, 34 מעלות חום, השתתפנו כ 8 רכבי אספנות בסרט. היחס אלינו היה ממש טוב.

השתתפו המכוניות הבאות : סטנדרד 49 ; דודג' 49 שחורה; דודג' 49 טורקיז ; אופל 52 ;שברולט 57; גיפ 42 ; אופל 58 ; טנדר פורד 48(המחייך) ;

הסרט "אדם בן כלב" הוא אודות ניצול שואה.

במהלך הצילומים נדרשו מכוניות לנסוע הלוך ושוב כדי להשתלב בצילום. חלק מהמכוניות חנו ברקע.

נהגי המכוניות נדרשו להחליף בגדים ולהסיר שעונים, פלאפונים, מצלמות ואביזרי המאה ה21 כדי שלא יצולמו בטעות בסרט המתרחש בשנות החמישים של המאה הקודמת.

נתבקשנו להחליף מספרי רישוי אבל לא היו למפיקים מספרים מתאימים. (בשנות החמישים היו מספרים עם אותיות כמו י-ם 503 (רכב מירושלים) או כ- 123 (רכב מחיפה "כ" = כרמל) או ת"א 456 (רכב מתל אביב) או ג- 789 (רכב מהגליל) רק בסוף שנות החמישים החלו במספרים ה"חדשים" בצבע כתום (צבע התפוז).

אנחנו צולמנו עם מספרים סתמיים בצבע צהוב.

המדהים הוא כי למרות נוכחות שחקנים ידועים כמו, ג'ף גולדבלום וחנה לאסלו לא היו אנשי ביטחון והכל זרם על מי מנוחות ואף אחד לא בא לעשות בלגן.

בסך הכל היתה חוויה מעניינת.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...