Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ידידיי,

בהמשך לעדכון לגבי המנוע התפוס, לאחר פירוק ראש התברר שהמים מהרדיאטור "אכלו" את דרכם אל תוך הראש, וגרמו לתפיסת הפיסטונים בגלל חלודה. המשמעות - יש צורך בראש חדש (עד כמה שראש בן 50 יכול להיות חדש...) או שיפוץ החדש, כנראה בשטחים...

אם יש למישהוא רעיונות, או אולי במקרה ראש למנוע מרצדס 1900 סמ"ק משנות ה-50' שסתם זרוק לו :),או אולי רעיון לגבי ראש שיתאים מדגמים מתקדמים יותר -אני זקוק לעצותיכם הטובות, ו"יפה שעה אחת קודם".

בתודה מראש, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
הי ידידיי,

בהמשך לעדכון לגבי המנוע התפוס, לאחר פירוק ראש התברר שהמים מהרדיאטור "אכלו" את דרכם אל תוך הראש, וגרמו לתפיסת הפיסטונים בגלל חלודה. המשמעות - יש צורך בראש חדש (עד כמה שראש בן 50 יכול להיות חדש...) או שיפוץ החדש, כנראה בשטחים...

אם יש למישהוא רעיונות, או אולי במקרה ראש למנוע מרצדס 1900 סמ"ק משנות ה-50' שסתם זרוק לו :),או אולי רעיון לגבי ראש שיתאים מדגמים מתקדמים יותר -אני זקוק לעצותיכם הטובות, ו"יפה שעה אחת קודם".

בתודה מראש, מיקי.

לא כתבת איזה דגם מנוע ,כתוב את מס המנוע זה גם טוב, איזה רכב יש לך שנה ודגם בודי, לאחר הפרטים אולי אוכל לתת לך מקורות לחלקים.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

מצטער - המדובר במרצדס 190 "פונטון" משנת 1956. המכונאי שלי (שלמה מזרחי מחיפה) סבור שגם ראשים של דגמים מאוחרים יותר - יתכן של 200 משנות השישים והשבעים - יתאימו. יש למישהוא מידע/עצה?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מצטער - המדובר במרצדס 190 "פונטון" משנת 1956. המכונאי שלי (שלמה מזרחי מחיפה) סבור שגם ראשים של דגמים מאוחרים יותר - יתכן של 200 משנות השישים והשבעים - יתאימו. יש למישהוא מידע/עצה?

1. נצרת רחוב המוסכים שווה לעשות סיבוב שם בשבת בבוקר

2. בשארה בכפר יסיף 049965955 תגיד לו שדורון עם המרצדס הירוקה הפנה אותך

בהצלחה

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

קודם כל - אני בהחלט מחפש ראש מנוע אבל לאור הסיכוי הקלוש לכך אני בעיקר מחפש עצות שאולי ימנעו צורך להחליף את הקיים, ובמיוחד מידע לגבי התאמת ראשים משנים מתקדמות יותר.

פורסם

אם לא פנית לאבי נוף עד עכשיו כדאי שתעשה זאת - אמנם הפונטון שלו עם מנוע גדול יותר, אך הוא די מקושר בקהילת הפונטונים העולמית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מצטער - המדובר במרצדס 190 "פונטון" משנת 1956. המכונאי שלי (שלמה מזרחי מחיפה) סבור שגם ראשים של דגמים מאוחרים יותר - יתכן של 200 משנות השישים והשבעים - יתאימו. יש למישהוא מידע/עצה?[/quote]

היי מיקי.

יש לי עצה - להחליף את המכונאי.

בראשים של 220 יש 6 צילינדרים וברכב שלך 4.

לא נראה לי שיהיה מה לעשות עם המקום הפנוי בראש ...

אם אינך יכול לתקן את הראש של רכבך, עדיף לך לקנות רכב זהה לחלקים.

דיברנו בפסח שאתה קופץ אלי למחרת הסדר, ומאז אני מחכה עם המצות...

יש לי שני רכבים של 190 שניתן לבדוק את רצון בעליהם למכור אותם.

מניסיוני, כדאי לך לרכוש רכב לחלפים. גיר, ידיות, חלונות, ספידומטר, שעונים, רדיאטור ועוד ועוד.

כל אלו דברים שאתה עלול להזדקק להם ביום מעונן - ומוטב להיות מוכן בזמן.

להתראות

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה לכל המגיבים. אבי - תאמין לי שאני יודע על 2 הצילינדרים החסרים... לא ממש חשבתי שאפשר לחתוך את הראש באמצע (למעשה, הצרפתים ניסו את זה אבל פיספסו ופגעו תמיד בצוואר. ככה לפחות מסרה לי מארי אנטואנט).

בכל מקרה, אם המדובר בראש חדש יותר אני מחפש כמובן ראש של דגם 200 ולא של 280/220. אני אבדוק את האופציות שציינתם.

שוב תודה, מיקי.

פורסם

אם אתה בסוף תגיע לאזור השרון , אולי אני אוכל להשיג לך ראש מנוע מוכן קומפלט של מרצדס 200 + שסתומים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לצערי, אני ממש בור במרצדסים אבל אני אומר במלוא הבטחון שבאופל אכן ניתן לקחת ראש 6 טורי, לחתוך ממנו 2 צלינדרים ולהתקין על מנוע 4 טורי (במנועי CIH), אולי ניתן באמת לעשות אותו דבר במרצדס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לצערי, אני ממש בור במרצדסים אבל אני אומר במלוא הבטחון שבאופל אכן ניתן לקחת ראש 6 טורי, לחתוך ממנו 2 צלינדרים ולהתקין על מנוע 4 טורי (במנועי CIH), אולי ניתן באמת לעשות אותו דבר במרצדס?

גם אם זה אפשרי (לדעתי לא),

עדיין אין צורך לעשות כן,

ולו בגלל שיותר קל למצוא ראש ל-190 מאשר ל-220 ...

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לפותח השרשור - לתשומת לבך קישור מעניין !

תודה לכל המגיבים.

באגירה - איזה עולם קטן. ביום חמישי הייתי צריך להיות בת"א, אז כבר המשכתי דרומה וראיתי את המרצדס הספציפית. לצערי, היא כבר לא תיסע לעולם על כבישי ישראל (אין רשיונות) אבל יתכן שתעזור לי.

אשוב ואדווח ההתפתחויות.

• תוכן חדש...