Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי היא שייכת? ומאיזה דגם?

מעניין אותי לדעת אם הוא מהפורום שלנו...סתם בשביל הכיף והגאווה שבדבר.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם

שמו לו מספר של רכב חדש שלא יזהו אותו.נחכה לתגובה של אדון האוטובוסים מהפורום שלנו...אולי הוא גם יודע.

דרך אגב גם אני מקרית אתא ואני אף פעם לא מצליח לזהות את המיקום שלך לפי התמונות.

פורסם
שמו לו מספר של רכב חדש שלא יזהו אותו.נחכה לתגובה של אדון האוטובוסים מהפורום שלנו...אולי הוא גם יודע.

דרך אגב גם אני מקרית אתא ואני אף פעם לא מצליח לזהות את המיקום שלך לפי התמונות.

מי אמר שאני מצלם את המכוניות שלי בקרית אתא? אני מבלבל את האויב אני בכלל מאילת

פורסם

לא ראיתי את הפרסומת- במה מדובר בדיוק?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פרסומת חדשה של סלקום.נוסעים באוטובוס הכחול חבורת הגבעטרון ופתאום עוצרים יורדים מהאוטובוס ליד חברה צעירים.

כביכול מראים לנו שמה שמחבר אותנו ביחד (כל הגילאים) זה המוזיקה.

חשבתי אולי שבאוטובוס הוא של מישהו מהפורום.

פורסם
למי היא שייכת? ומאיזה דגם?

מעניין אותי לדעת אם הוא מהפורום שלנו...סתם בשביל הכיף והגאווה שבדבר.

מדובר בלילנד רויאל טייגר מרק II מהמוזיאון כמובן, הדגם הספציפי הזה נקרא באגד "אמבטיה" וזה בגלל הדלתות הכפולות שלו מאחור ואופיו העירוני, הפירסומת צולמה לפני כשבועיים.

בברכה,

איל

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אכן כמו שאמר איל.

האוטובוס הינו ליילנד מרק 2

מכונה אמבטיה (לא פרינץ).

שייך למוזיאון אגד בחולון.

מספר הרישוי אינו המספר האמיתי של האוטובוס.

אין לי מושג מדוע שינו את זה עבור הצילומים.

פורסם

עכשיו גם אני ראיתי... אכן, כמובן אחד מהמוזיאון. באמת לא הבנתי את הקטע עם המספר- נראה הזוי לגמרי, למי שמבין משהו בתחום. מה, פחדו, שיחפשו בעלים לפי המספר?:-o:lol::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...