Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש מידה על ההאוטו הבא שבתמונות

איזה אוטו זה? האם הוא רכב אספנות? ובאיזה מצב הדרגה שלו? השנה היא רק לפי לוחית הרישוי ולא לפי הרישיון..

כן אני יודע שהוא זקוק לניקוי רציני פשוט הוא בשדה לכן כל החילזונות וכו... ואם אפשר קצת פרטים עליו ככה כללי אני ישמח

נ.ב הלבן שיש על הגג זה לא קילוף אלא בד או משהו...

ומצטער אם זה לא מתאים לכאן פשוט לא ממש הבנתי איפה אני צריך להשים את זה.

תודה מראש אורי.

094fb2.th.jpg

096bf6.th.jpg

097bi6.th.jpg

099vg4.th.jpg

101kz1.th.jpg

102ri1.th.jpg

103ij3.th.jpg

104ph5.th.jpg

פורסם

המכונית הינה פורד אסקורט MK3.

היא לא נחשבת כמכונית אספנות מאחר ועדיין לא הגיע לגיל המתאים-30.

ערך אספני? עדיין לא,למרות שהיתה מכונית טובה לזמנה.

תביא בחשבון את עלויות אגרות הרישוי+בדיקת מעבדה נידרשת,מה שמביא למסקנה שכל העיניין פשוט לא מישתלם בעליל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ייצור הברנדות הופסק בשנת 80', ובארץ מסתובבות גם כמה שנת 81', כתוצאה מהרכבות מאוחרות של הדגם בארץ.

הדגם שבתמונה זכה לכינוי "אריקה".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הרכב הזה לא שווה שום השקעה.

במידה והוא היה אחד הדגמים המיוחדים אז כן,

לגבי ערך בעתיד אני ממש בספק אם יהיה לו,

מה שכן הייתי מעוניין בפרטים עליה ורצוי אם יש טלפון של הבעלים כי יש כמה חלקים שאני יכול להתאים לדייהטסו שרייד טורבו שאני שומר לגיל אספנות.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לגבי ערך בעתיד אני ממש בספק אם יהיה לו,

אני מוכן להבטיח לך שבעוד 20-30 יהיה לו ערך, בדיוק כפי שיש כבר היום ערך לפורד אסקורט מודל 1968. הזמן יוצר את הערך.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני מוכן להבטיח לך שבעוד 20-30 יהיה לו ערך, בדיוק כפי שיש כבר היום ערך לפורד אסקורט מודל 1968. הזמן יוצר את הערך.

דעתי האישית היא שרכבי אספנות מעבר לעניין גיל 30 צריכים להיות עם פגושי ניקל שמייצגים תקופה(למעט כמה מעטים שלא), כל הרכבים עם פגושי הפלסטיק יעלמו עם הזמן בגלל הביקוש לברזל ולכן אפילו לא ישארו כאלו עד גיל 30 כדי לדעת אם הם יהיו קלאסיקות,

לדוגמא הברנדה שהיא עם פגושי ניקל יותר מבוקשת מאשר האריקה שמחליפה אותה והיא עם פגושי פלסטיק.

אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון ואני צריך לציין שיש יוצאי דופן.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

-לא, אנחנו לא מבינים, למה אתה מתכוון... ולמה? -כי, זה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר, שאמרו לפני 30 שנה על אותו אסקורט, ואני בטוח, שגם על הקאפרי שלך. וניקל- סליחה, מה מיוחד בו? -כלומר, כל אוטו מאותה תקופה היה עם ניקל- כי ככה זה פשוט היה באופנה! החל מקאדילק, וניגמר בפורד אסקורט, שהיה משפחתית זולה ברמה של לנטיס של היום, ולא עניין אף אחד! נכון, שניקל מייצג את התקופה- של פעם, ולכן יש לזה ערך היום, אבל היום מה שיש- זה פגושי פלסטיק שחורים, ובצבע הרכב- אז, למה שבעוד 30 שנה זה לא ייחשב למעניין ומקורי?:roll: אתה חושב, שבל-אייר בשנות ה-50 בארה"ב לא היה משפחתית רגילה לכל דבר, עם כל הניקלים שלה?

שלא תבינו אותי לא נכון- היום ממש לא מעניין אותי כמעט אף רכב מודרני, לפחות "הסטנדרטיים" שביניהם, כולל אגב, אריקה המסקנה הזו (טוב, היא אולי קצת כן- כי אני אוהב פורד, ובאוטו הזה יש מקוריות כלשהיא עדיין). אבל, באותה מידה, אני חושב, שלכל אחת מה"קופסאות" של היום- מובטח עתיד לא פחות זוהר, ממה שיש היום לחלק גדול מרכבי העבר! ואם יימצא מי, שיקח על עצמו את המאמץ לשמור עליהם כבר מהיום- כל הכבוד לו, ואני די בטוח, שמפסיד הוא לא ייצא מהסיפור! אני אישית מודיע, שהייתי מאד מעוניין לראות את הלנטיס הראשון, שהיה לי מעבודה, בעוד 30 שנה, והייתי מוכן, לו יהיה לי, לשלם עבורו סכום לא מבוטל- למרות, שהיום אני לא סובל מזדה באופן כללי (פרט לכמה דגמים), ולנטיס בפרט. אבל- האוטו הזה מסמל בעיניי תקופה, וככזה- יש לו ערך רב בעיניי!

ואגב, האריקה הזו- היא כבר לא כ"כ רחוקה מה"אספנות"- סה"כ נשארו לה לשרוד עוד 5.5 שנים! השאלה- האם תשרוד?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש גם את עניין הדלתות, 2 יותר מדי . בכל מקרה אם מישהו מעוניין דווקה בMK3 אז יש יפות ושמורות ממנה למכירה, יש אפילו אחת 3 דלתות למכירה, לא איזה דגם ספורטיבי פשוט עם מספר נכון של דלתות.

רק הג'אנטים אולי שווים משהו. וגם זה מעט.

haters will hate

• תוכן חדש...