Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי כיתה יב' וכעת כמיטב המסורת (האמריקאית) יש לנו נשף מפואר שכולם באים באים עם טוקסידו ויש שטיח אדום בכניסה וכו'.

בקיצור, הייתי רוצה לשאול אם מישהו פה שיש לו מכונית מעניינת שנראת טוב ולא רק עושה רעש והבעלים שלה רוצה לעשות קצת כסף ולהסיע אותי ואת חברה שלי לנשף ולחזור הביתה שזה עניין של כלום זמן אני מוכן לשלם לו (בטעם טוב, לא בהגזמה).

אני גר ברחובות, אז אם מישהו מהאזור יש לו מכונית מעניינת כמו איזה מוסטנג רעה כלשהי ורוצה לעשות קצת כסף בפחות מחצי שעה, שישאיר פרטים.

תודה חברה :)

פורסם

מה דעתך על שברולט קפריס משנות ה-80 במצב חדש ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

רלוונטי רק בסופי שבוע , אבל אם אתה מעוניין-

סאאב קופה אדומה שנת 69 ( הרכב מבריק ובוהק למרחק- רכב ספורט יחודי במצב הכי יפה בארץ - מושבי עור וכו'..)

אם תרצה תפנה אלי בהודעה פרטית - שבת שלום ניר גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
מה דעתך על שברולט קפריס משנות ה-80 במצב חדש ?

אופיר

לא מכיר את האוטו, יש לך אולי תמונות?

פורסם

תמונות של הסאאב...

DSC00930.JPG

DSC_0011.JPG

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
מוסטנג 67 פתוחה, מדבר אליך ?

אני יודע שאליי היא מדברת :)

אני מניח שהייתי הולך עליה בלי היסוס.

אוטו מהמם, מלא נוכחות וצליל.

יום נפלא וסחטיין על הרעיון!

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מוסטנג 67 פתוחה, מדבר אליך ?

כן כן, מאוד מדבר אלי..

יש לך תמונות אולי?